Saška Janković: Premijera spota za pesmu "Duga u tvojim očima"

Saška Janković: Premijera spota za pesmu "Duga u tvojim očima"

Autor: | 13/04/2014

0

Saška Janković predstavila je spot za pesmu "Duga u tvojim očima", sa kojom je osvojila treće mesto na prošlogodišnjem Beosongu. Bajkovitom ekranizacijom singla, talentovana pevačica sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Talentovana pevačica Saška Janković, pažnju na sebe skrenula je učešćem u drugoj sezoni Prvog glasa Srbije i od tada čvrsto gradi svoju mizičku karijeru izuzetno kvalitetnim pesmama i spotovima koje lako pronalaze put do srca publike.
Ekranizacijom pesme Duga u tvojim očima, Saška nas je vratila u period bajki, kada su sve devojčice maštale o svojim prinčevima, a glavna uloga u spotu pripala je talentovanom glumcu Miloradu Mikiju Damjanoviću, koji pevačici upravo pokušava da vrati veru u pravu i iskrenu ljubav. Tekst za predivnu baladu napisao je Boban Petrović, dok je za muziku bila zadužena Ana Holm, aranžman potpisuju Vukša, Marko Kon, Boban Petrović.
Spot je sniman u "Centru za Kulturu Smederevo" u saradnji sa Art Net Studiom i režiserom Mr_Z. Uživajte u predivnoj baladi u kojoj će se sigurno pronaći svaka devojka:

Izvor: Svet plus

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin