Keli Raterford: Zvezda serije "Gossip Girl" progovorila o dugoj i mučnoj borbi za starateljstvo nad decom

Keli Raterford: Zvezda serije "Gossip Girl" progovorila o dugoj i mučnoj borbi za starateljstvo nad decom

Autor: | 12/04/2014

0


Gotovo svaka majka ima jednu noćnu moru: da neće moći da viđa svoju decu. A Keli Raterford, zvezda serije "Gossip Girl", poslednje dve godine danju i noću proživljava svoju najgoru moru.

U decembru sudija je odbio njen zahtev za starateljstvom nad decom, sinom Ermeom (7) i kćerkom Elenom (4), koji žive u Francuskoj sa ocem, Danijelom Giršom. Keli i Danijel venčali su se 2006. godine, ubrzo su dobili sina, a dok je glumica bila trudna i čekala ćerku, podneli su zahtev za razvod, 2008, da bi njihova devojčica na svet došla u junu 2009.

Sudija je naredio da deca napuštaju Ameriku, gde su rođeni i išli u školu, kako bi živeli preko okeana, nakon što je Danijel deportovan iz SAD zbog prevare. Keli je prvi put progovorila o ovoj dugoj i mučnoj borbi za starateljstvo, koja ju je do sada koštala milion i po dolara. Kaže, jedino joj je važno da se njena deca vrate kući.

- To su najteže dve godine mog života - priča glumica i dodaje da je svoju decu videla više od 60 puta, ali da je zbog ogromnih troškova morala da proglasi bankrot.

- Postoje noći kada se probudim u suzama. Ali tada pogledam svoju decu i pomislim: Zbog njih moram da ostanem srećna. Ukoliko sam ja srećna, njihov svet je u redu.

Uprkos bolu, 45-godišnja Keli je uporna u pokušajima da ostane pozitivna, koliko god je to moguće.

- Kada je teško, onda prebacim fokus na nešto pozitivno, čak i ako je u pitanju najmanja stvar. Odjednom počnete da cenite male stvari u životu, poput dobrog smeha sa prijateljima, ili šolje kapućina. I naučite da su to stvari koje vam pomognu da pregurate najteže dane. Na neki način, ovo je bilo neverovatno iskustvo iz kog sam mnogo naučila.

A samo zbog sina i kćerke pronašla je snagu da nastavi da se bori.

- Moja snaga dolazi iz moje dece. Moram zbog njih da ostanem pozitivna, jer želim da budem najbolja majka - kaže ona i dodaje:

- Zbog njih moram da budem zdrava. Samo zbog svoje dece moram da sačuvam ljubav u srcu.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin