Ivana Stamenković: Proslava rođendana kćerkice Petre

Ivana Stamenković: Proslava rođendana kćerkice Petre

Autor: | 09/04/2014

0


Nekadašnja članica grupe „Models“ Ivana Stamenković Sindi potrudila se da svojoj mezimici Petri priredi rođendansko slavlje za pamćenje, pa je povodom njenog četvrtog rođendana u jednoj beogradskoj igraonici organizovala žurku u kojoj su obe neizmerno uživale. U društvu porodice, Petrinih drugova iz vrtića i prijatelja, nekadašnja učesnica „Velikog brata“ uživala je u slavlju njene jedinice.
- Petra je bila oduševljena proslavom, na raspolaganju smo imali igraonicu od nekoliko stotina kvadrata, sa animatorima koje sva deca obožavaju. Svi su bili zadovoljni, a mališani su bili potpuno mokri od jurcanja i igranja uz dečje muzičke hitove. U septembru je Petra krenula u francuski vrtić i bila je presrećna što su svi njeni drugari došli da joj čestitaju rođendan. Najmlađe je najviše obradovala slavljenička torta na kojoj smo svi gasili svećice više od deset puta - kaže Ivana, koja je kćerki odabrala slavljeničku haljinu i tortu.
- Želje moje kćerke uglavnom su vezane za haljinice i lutke, pa sam se potrudila da joj ih ispunim, a najlepši poklon bilo joj je to što su uz nju bili svi njeni drugari iz vrtića. Obožava da ide u zabavište, izrazito je društvena.
Iako je pre skoro dva meseca stavila tačku na svoju romansu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, bivši partneri ostali su u dobrim odnosima, što je Ivana potvrdila za magazin „Hello!“.
- U dobrim smo odnosima. Uroš je čestitao Petri rođendan iz inostranstva, gde se zbog posla trenutno nalazi - kaže Ivana i dodaje da nije istina da je napala advokata bivšeg supruga Nikole Pavlovića, sa kojim se već tri godine bori za starateljstvo nad njihovom kćerkom.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još