Ognjen Kajganić: Sa suprugom Ivanom Đerisilo objavio prvu fotografiju sina Boška

Ognjen Kajganić: Sa suprugom Ivanom Đerisilo objavio prvu fotografiju sina Boška

Autor: | 08/04/2014

0

Odbojkašica Ivana Đerisilo i rukometaš Ognjen Kajganić pre skoro dva meseca postali su roditelji malog Boška, a danas su se prvi put pohvalili porodičnom fotografijom na kojoj je i novi član.

Novopečena mama je postavila fotografiju na svom Instagram profilu ispod koje je napisala "Svaki komantar je suvišan".

Ovo je prvi put da je zaljubljeni par pokazao svog sina u javnosti.

Krajem februara, nakon porođaja, rukometaš nije želeo da otkrije razlog zbog čega su Ivana i beba u bolnici ostali duže, ali je svakog dana odlazio u posetu u iščekivanju da će ih voditi kući. On je za "Blic" izjavio da sin ne liči na njega već na mamu.

- Moj sin je divan, čupko mali, što znači da nije na mene s ovim zaliscima, sigurno liči na Ivanu. Zajedno smo mu dali ime i zove se Boško - rekao je sportista samo nekoliko dana nako sinovljevog rođenja.

Svoju sreću rukometaš je danima proslavljao sa prijateljima u želji da Boško kada poraste zna da je tata slavio rođenje svog sina prvenca danima, kao "Ivkovu slavu".

Inače, Ivana i Ognjen su zajedno od marta prošle godine, a trudnoća im je učvrstila odnos, nakon čega su stali na "ludi kamen". Oboma je ovo drugi brak - Ivana je bila udata za rukometaša Borisa Stankovića, dok je Ognjen bio u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović.

Izvor: Blic

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti