Uroš Ćertić: Snimio reklamu za najveću Akademiju kaskadera u Norveškoj

Uroš Ćertić: Snimio reklamu za najveću Akademiju kaskadera u Norveškoj

Autor: | 05/04/2014

0


Naš kaskader Uroš Ćertić snimio je reklamu za najveću Akademiju kaskadera u Norveškoj “ISA” i istoimeni studio. Za ovaj, dvonedeljni angažman Uroš je zaradio 18.000 evra.
- Uroš od prošle godine dobija mnogo ponuda za različite poslove, ali pravi dobru selekciju. Bitna mu je bezbednost, kao i uslovi rada. Srećan je što je u prilici da bira, a presrećan je odleteo u Norvešku jer osim zarade od 18.000 evra za reklamu, ovim putovanjem otvara sebi mnoga vrata. U Norvešoj se sve češće snimaju najčuveniji filmovi, i dobri kaskaderi su veoma traženi i dobro plaćeni. Uroš će se vratiti sredinom aprila, a onda će za nekoliko meseci ići zbog novog angažmana - rekao je za "Blic" Urošev prijatelj.
Poznati Dorćolac, koji je u dosadašnjoj karijeri snimao sa Vilom Smitom, Benom Stilerom, Selmom Hajek i brojnim planetarnim zvezdama, u ovoj reklamnoj kampanji nema nimalo lak zadatak. Uroš se u reklami spaljuje, odnosno ceo gori i radi fascinatne kaskade sa automobilom. Uslovi rada su mu izuzetno dobri, a visokobudžetna produkcija, garantuje mu i sigurnost. Ipak, negde u dubini svog bića, Ćertić pored treme ima malu dozu straha, iako to poriče, ali pred put u hladnije krajeve priznao je da je zabrinut.
- Vidimo se za dve nedelje...ako preživim - napisao je Uroš na svom Fejsbuk profilu.
U kratkom telefonskom razgovoru za "Blic" Uroš je potvrdio da je izuzetno zadovoljan zbog novog posla i ukazanog poverenja čelnika akademije, ali razgovor o zaradi smatra degutantnim.
- Odličan posao je u pitanju. Prezadovoljan sam što su mene izabrali za najzahtevnije kaskade. Sve odlično teče, a već krajem leta se na dve nedelje vraćam na ovu akademiju jer postajem njihov instruktor. Upoznao sam gradove Mos i Oslo - rekao je kaskader.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još