Sara Jovanović: Spremna za povratak na estradnu scenu

Sara Jovanović: Spremna za povratak na estradnu scenu

Autor: | 03/04/2014

0


Mlada Sara Jovanović, treća u šou programu "Prvi glas Srbije" i vicešampion u "Tvoje lice zvuči poznato", uveliko se sprema za povratak na estradnu scenu. Popularnu Saru Jo, kako je zovu fanovi, zatekli smo u sredu u studiju gde snima novu pesmu.

- Dugo sam tragala za odgovarajućom numerom, a sada jedva čekam da je završim u studiju, kako bih odmah snimila i spot- , kaže Sara i dodaje:
- Autori su Nemanja Filipović i Marko Mandić, sa kojim sam snimila duet "Ujutru". Pesma je bržeg ritma, sa pozitivnim tekstom i porukom, pa može da se sluša i kod kuće i u klubu. Ubeđeni smo da će pokrenuti svakog. Još nismo odlučili kako će se zvati, ali ima deo u kome pevam: "Koga briga ko je ovde ko", čime želimo da poručimo ljudima da se opuste i uživaju u životu.

Sara često voli da se igra svojim izgledom, pa je tako nedavno pratioce na "Tviteru" obradovala fotografijom na kojoj ima novu frizuru, sličnu Rijaninoj. Budući da se kao promoter jedne maskare slikala sa plavom perikom, pitamo je planira li da se preseli u tabor plavuša:

- Volim da menjam frizure, ali za boju nisam sigurna. Nikada ništa ne planiram. Odem kod frizera i desi se šta se desi.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti