Petar Strugar: Taksista najavio tužbu protiv glumca

Petar Strugar: Taksista najavio tužbu protiv glumca

Autor: | 03/04/2014

0

Zvezda filma "Montevideo, bog te video" Petar Strugar našao se u središtu skandala kada je objavljeno da ga je policija privela zbog napada. Glumac je nakon toga izjavio da je vozač beogradskog taksija prvi napao njega i njegovu suprugu Ivanu Nikolić, ali taksista Jovan Stanojević negirao je da je inicijator sukoba.
- Vozio sam i video Strugara kao prelazi ulicu van pešačkog, pa sam svirnuo da bih mogao da prođem. Nosio je kese, počeo je da urla i šutnuo mi je auto. Izašao sam iz kola da ga pitam šta to radi, a on je počeo da me psuje i vređa na nacionalnoj osnovi. Udario me je nekoliko puta pesnicom u glavu, pao sam, a on me je šutirao dok sam ležao na zemlji. Potom se pojavila njegova supruga i optužila me da sam joj napao muža. Kada su došli policajci, prvo su razgovarali s njim, a meni su rekli: "Bolje se skloni odavde da ti ne bismo pisali prijavu". U međuvremenu je stigla i hitna pomoć, koja me nije ni pogledala, već se slikala s njim. Tužiću ga. Spreman sam da idemo na detektor laži, pa da tamo utvrdimo ko govori istinu - revoltiran je Jovan i dodaje da zbog povreda nije sposoban za rad:
- Imam naprsnuće vilice i hematom kod rebara. Mesec dana neću moći da radim.
Dan nakon što ga je policija privela zbog sumnje da je pretukao Jovana Stanojevića u beogradskom naselju Zvezdara, Petar Strugar je ispričao svoju verziju događaja.
- Nisam nikoga napao, ja sam bio napadnut. Sa mnom je bila moja trudna supruga, koju sam morao da zaštitim - kaže glumac.
On tvrdi da taksista nije imao razumevanje kada ga je zamolio da sačeka dok se njegova supruga, koja je u poodmakloj trudnoći, parkira.
- U ponedeljak veče zatekli smo se u jednosmernoj ulici, pa sam zamolio taksistu da stane dok se supruga parkira. Prvo je stao, a onda se desetak sekundi kasnije zaleteo kolima na mene i udario me u kese koje sam držao u rukama! Supruga je izašla iz automobila da vidi šta se dešava, a odmah zatim i taksista. On me je odmah napao, pa sam bio prinuđen da se branim - ispričao je glumac.
Strugar demantuje da ga je policija privela.
- Nisam privođen. Ne znam kako da se postavim u ovakvoj situaciji, ne bih u javnost iznosio previše detalja - kaže Petar.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin