Emina Jahović Sandal: Priprema pesme Lukijanu Ivanoviću i Aleksi Peroviću

Emina Jahović Sandal: Priprema pesme Lukijanu Ivanoviću i Aleksi Peroviću

Autor: | 03/04/2014

0


U velikom filmskog studiju u Šimanovcima 28. i 29. aprila biće održano prvo izdanje Pink festivala.

Iako ružičasta televizija još drži u tajnosti imena učesnika, Kurir otkriva pojedine takmičare. Jedna od onih koja će se pojaviti na ovoj muzičkoj manifestaciji je i Emina Jahović Sandal. Međutim, ona ovog puta neće pevati, već će se takmičiti kao autor. Njene pesme izvodiće Lukijan Ivanović i Aleksa Perović, kojima je bila mentorka u nedavno završenom „X faktoru“.

- Eminina želja je da se njeni učenici iz šou-programa predstave široj javnosti s prvom autorskom numerom. Moguće je da je i Željko Joksimović spremio pesmu za pobednika takmičenja Daniela Kajmakoskog, ali se o tome još ništa ne zna - kaže sagovornik.

U bitku za pobedu ulazi i Goca Tržan, a na velelepnoj sceni pojaviće se i Ilda Šaulić, Dženan Lončarević i Tropiko bend.

- Goca Tržan će na festivalu pevati pesmu bržeg ritma koja podseća na njen hit 'Voleo si skota'. Numera je nastala u radionici Baneta Opačića. Ilda Šaulić će se predstaviti baladom, koja će se posebno dopasti ženama, a sličnu numeru ima i Dženan - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Tropiko bend ima sjajnu pesmu, a ljudi iz selekcione komisije koji su je preslušali smatraju da je ozbiljan favorit za pobedu.

Prve večeri festivala, 28. aprila, biće izvedeno 20 kompozicija koje nikada nisu objavljene, a po izboru selekcione komisije, koju čine Željko i Milica Mitrović, Darko Popović i Bane Stojanović. Od tih pesama deset će se plasirati u finale, a pobednika će birati žiri i publika. Nagradni fond je do 100.000 evra.

lukijan-ivanovic

Izvor: Kurir

Foto: Life Content, Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti