Sve spremno za Pro Femina 2014: Uticajne žene iz celog regiona stižu u Beograd

Sve spremno za Pro Femina 2014: Uticajne žene iz celog regiona stižu u Beograd

Autor: | 02/04/2014

0


Uticajne žene iz raznih oblasti života iz celog regiona počele su da pristižu u Beograd uoči sutrašnje konferencije "Pro Femina 2014".
Konferencija će okupiti veliki broj značajnih imena od Brankice Stanković, Mirjane Karanović, Aide Ćorović, Verana Matića, Duške Jovanić, Isidore Bjelice i Helene Ivanov iz Srbije do Vedrane Rudan i Marine Krleže iz Hrvatske. Pored njih u radu konferencije će učestvovati novinarke, modne dizjanerke, lekarke i profesionalke iz drugih oblasti i iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije.
Konferencija će se baviti različitim temama: od zamki obrazovanja i karijere na Balkanu preko panela "Bolest kao izazov - zdravlje kao cilj" i "Food is the new fashion" do "Wifestyle: Da li želimo da se vratimo u kuhinju" i završnog panela "Region u krevetu: Između stereotipa i stvarnosti". Jasna Jovanov, direktorka Spomen zbirke Pavla Beljanskog će pričati o najvećoj srpskoj slikarki Nadeždi Petrović, Jelena Keserović, aktivistkinja Autonomnog ženskog centra o nasilju nad ženama...
Za konferenciju vlada i veliko interesovanje medija - njen rad će pratiti preko 50 akreditovanih ekipa iz celog regiona.

Program konferencije možete da pogledate OVDE!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin