Sara Trajanović: Nakon raskida sa Ivanom Marinkovićem vratila se bivšem dečku

Sara Trajanović: Nakon raskida sa Ivanom Marinkovićem vratila se bivšem dečku

Autor: | 02/04/2014

0


Poznata po ljubavnom trouglu, u kom je bila na imanju u Lisovićima i zbog kojeg je ostavio dugogodišnji dečko, Sara Trajanović je rešila da se pomiri sa biznismenom Brankom Obradovićem.
Naime, kako saznajemo od izvora bliskog manekenki, jedan od razloga zbog kojeg je raskinula sa Ivanom je upravo i njen bivši, sa kojim je obnovila kontakt dok je boravila u Turskoj.
- Sara je bila mnogo zaljubljena u Branka, ali i on u nju, i bili su savršen par. Kada je rešila da uđe u rijaliti „Farma“, on je među prvima podržao i imao puno poverenje u nju. Nažalost, Sara ga je razočarala i veoma se pokajala zbog toga, jer je on nju maksimalno poštovao i držao kao malo vode na dlanu. Njena mama ume da kaže da je on taj koji ju je razmazio. Kada se rijaliti završio, Sara je zvala Branka da popričaju, ali on nije želeo, da bi obnovili kontakt kada je ona otišla u Tursku. Kuckali su se na Fejsbuku i shvatili su da ipak treba da se sastanu i popričaju. Tri godine su proveli zajedno, i ne može tek tako da nestane ljubav koja je postojala - priča nam izvor i dodaje da je Branko imao plan da zaprosi Saru kada izađe sa „Farme“, ali da je nakon svega odustao i da je jako bio razočaran.
- On je imao plan da, kada se „Farma“ završi, veri Saru, jer je njihova veza bila jaka, stabilna i mislio je da ne može ništa da je poljulja. Kada se Sara vratila iz Turske, videla se sa Brankom i sedeli su više od tri sata i pričali. On poznaje Saru i jasno mu je bilo da se kaje zbog svega i da je svesna da je pogrešila. Dao joj je drugu šansu, ali je isto tako zamolio da ga ne eksponira u javnosti, jer njega to ne zanima - završava izvor blizak manekenki.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti