Kiki Lesendrić: Hitno prebačen u bolnicu

Kiki Lesendrić: Hitno prebačen u bolnicu

Autor: | 02/04/2014

0


Poznatom muzičaru Kikiju Lesendriću uobičajeni rad u studiju pretvorio se u pakao kada je nakon vrtoglavice pao u nesvest i završio u bolnici.

Naime, Lesendrić je u studiju bio sa svojim bendom "Piloti" i u jednom trenutku je osetio malaksalost i vrtoglavicu, nakon čega je pao u nesvest. Njegove kolege su brzo reagovale pozivanjem Hitne pomoći i Kiki je odmah prebačen u bolnicu.

- Kiki se baš uplašio. Sve je bilo baš stresno jer smo radili punom parom i nije bilo naznaka da će mu pozliti. Odjednom se samo srušio i odmah smo pozvali lekara. Nije Hitna mogla odmah da dođe, pa smo ga mi odvezli i bio je zadržan nekoliko sati - priča izvor koji je želeo da bude anoniman, a našao se na licu mesta.

- Iskreno, Kikijevo zdravstveno stanje već izvesno vreme je ugroženo jer danima nema vremena da se odmori, a takav naporan i ubitačan tempo umalo mu nije došao glave. Danima je on nama pričao da je umoran, ali nikako nije hteo da uzme nekoliko dana slobodno. Pritisak mu je izuzetno nizak, a i lekari su rekli da se radi o hroničnom premoru i iscrpljenosti. Primio je nekoliko boca infuzije i povratio se, ali je morao dva dana da odleži. Najbitnije je da je sada dobro - rekao je izvor.

- Bio sam premoren! Sada sam dobro. Pritisak mi je drastično pao. Nakon "X Faktora" nastavio sam naporno da radim. U toku je naša turneja, pa samo jurim sa svirke na svirku i sa jednog snimanja na drugo. Uz to, svakodnevno se vežba, jer je pred „Pilotima“ i učesnicima „X Faktora” turneja po Kanadi i Americi i to nam je još dodatni napor. U svakom slučaju, sada je sve pod kontrolom, tako da nema brige i bojazni - rekao je poznati pevač.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti