Kako sam upoznao vašu majku: Neočekivani obrti za kraj serije

Kako sam upoznao vašu majku: Neočekivani obrti za kraj serije

Autor: | 01/04/2014

0


Godinama smo pratili sa pažnjom Tedove avanture, dok objašnjava svojoj deci kako je upoznao njihovu majku i čekali da vidimo ko je ta kraj koje se konačno skrasio...
Sinoć je sve konačno otkriveno i serija je završena. I to, prema mišljenju većine fanova - veoma zadovoljavajuće.
Sudbine svih likova, koje su tumačili Nil Patrik Haris, Kobi Smalders, Džoš Radnor, Alison Hanigan i Džejson Segel su otkriveni.
Nakon devet sezona i devet godina, dugo očekivano finale CBS serije nije razočaralo. Bilo je puno šala o Kanadi, fora za muvanje Barnija Stinsona, kao i brojnih emotivnih obrta.
Fanovi Barnija i Robin verovatno nisu presrećni krajem, jer par, koji je čitavu sezonu planirao venčanje, razveo se u prvih 20 minuta. Želja koju ima Robin da putuje i obilazi svet činili su Barnija nesrećnim, pa su odlučili da se raziđu i time zauvek promenili odnose u grupi.
Ali Barni je ipak pronašao pravu ljubav - i to u kćerkici Eli, koju je dobio sa devojkom sa kojom je bio samo jednu noć. Pogađate, očinstvo ga je zauvek promenilo.
Maršal i Lili dobili su još jedno dete, a nakon što je žrtvovao svoju karijeru, zarad Lilinog puta u Italiju, Maršal je nagrađen time što je postao sudija.

Prirodno, Tedova priča je najkomplikovanija i najviše iščekivana. Kao što su mnogi pretpostavljali pre finala, čuvena majka, koju je tumačila Trejsi Mekonel, razbolela se i umrla šest godina pre nego što je Ted svojoj deci ispričao ovu priču. Venčali su se nakon što su pet godina proveli zajedno. A šest godina nakon njene smrti, deca su saznala da im je Ted pričao ovoliko dugačku priču, samo kako bi ih pitao da li imaju nešto protiv da on pozove Robin da izađu.

Naravno da ju je pozvao i da je na sastanak poneo plavu trubu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: finale