Bata Spasojević otvorio 35. Belgrade Fashion Week

Bata Spasojević otvorio 35. Belgrade Fashion Week

Autor: | 29/03/2014

0


Revijom kreatora Bate Spasojevića koji proslavlja 15 godina rada i svog brenda Individual svečano je otvoren 35. po redu Belgrade Fashion Week. Svečanost je otpočela dolaskom VIP zvanica koje su dovezene luksuznim automobilom marke Jaguar na crveni tepih. Publika je bila u prilici da vidi tri segmenta revije koji karakterišu ovu kolekciju za sezonu proleće-leto 2014 a to su Art, Šik i Sport. Mnogobrojne poznate ličnosti prisutvovale su reviji.
U nastavku večeri publika je videla zanimljiv prikaz brenda Ugg Australia. Ovogodišnja kolekcija za proleće i leto 2014 inspirisana je pop artom i nosi naziv "Ekspresija boja". Slavi se jedinstvenost i individualnost kroz vibrirajuće boje koje omogućuju lični pečat stilskog izražaja osobe koja će nositi UGG obuću za vreme sunčanih dana. Publika je uživala u eksploziji boja UGG obuće, na reviji koju je stilizovala Lisca, svojom kolekcijom za leto 2014. Na radost publike u ulozi manekena našli su se glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina.
Sunrise Impression, nova je kolekcija Milice Opačić za proleće/leto 2014. i nosi naziv po jednoj od najznačajnijih dela poznatog francuskog slikara Klod Monea iz 1872.godine.
Kolekcija je veoma moderna i namenjena je ženi od stila koja pleni samopouzdanjem i sigurnošću, koja je i poslovna i glamurozna u zavisnosti od prilike,ali uvek posebna, uveki mpresivna.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti