Ana Grubin i Darko Kostić: Zakopali ratne sekire

Ana Grubin i Darko Kostić: Zakopali ratne sekire

Autor: | 24/03/2014

0

Posle skoro dve godine ćutanja i zakulisnih pljuckanja, pomorili su se voditeljka Ana Mihajlovski Grubin i kreator Darko Kostić! Njih dvoje su zbog angažmana na projektu "X Faktor" zakopali ratne sekire i kako naše ekskluzivne slike pokazuju vole se isto kao i pre! On se sinoć nije odvajao od Ane, a ona je nosila i nekoliko njegovih fantastičnih kreacija u finalu X Faktora.
Podsećamo, njih dvoje su se posvađali u poslednjoj sezoni Velikog Brata. U drugoj lajv emisiji, Darko je doneo kreacije koje Ana nije htela da obuče. Tada je toliko plakala da je doživela i nervni slom na bini i nije mogla da izađe na scenu da vodi program. Marijana Mićić je tada ceo lajv vodila sama, a posle tog incidenta Ana je dobila otkaz u produkciji Emotion. Sa Marijanom nije pričala nekoliko dana, a onda su se pomirile, a sa Kostićem više od godinu dana kasnije.

A šta se dešavalo iza kulisa velikog finala X Faktora i kako se finalisti međusobno mrze i ogovaraju i šta kažu da je Danielu donelo pobedu pročitajte samo u novom broju SCANDAL!-a koji je u prodaji na svim kisocima za samo 30 dinara!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti