Emina Jahović: Verujem u Lukijana i njegov trijumf u prvom regionalnom "X faktoru"

Emina Jahović: Verujem u Lukijana i njegov trijumf u prvom regionalnom "X faktoru"

Autor: | 22/03/2014

0


Emina Jahović pred superfinale najpopularnijeg pevačkog šoua u regionu navija da u „X faktoru“ pobedi njen kandidat Lukijan Ivanović. U razgovoru za Kurir priznaje da i dalje stoji iza svog postupka kojim je „presudila“ da Ilma Karahmet napusti takmičenje, dok za Kristinu Kovač kaže da je OK devojka, iako sa njom nije na istoj talasnoj dužini.

- Nadam se da će Arena biti puna i da ćemo svi uživati u dobrom šouu sa našim fenomenalnim superfinalistima! Moj favorit za pobedu je Lukijan jer u svoje dečake verujem od samog početka. On je taj kompletan X faktor koji tražimo, a nadam se da će to publika u superfinalu i prepoznati.

Mnogi taj „X faktor“ vide u Danielu Kajmakoskom!

- Kao što rekoh, čvrsto verujem u Lukijana i njegov trijumf u prvom regionalnom X faktoru.

Grize li te savest što si ti na neki način „presudila“ Ilmi Karahmet?

- Nažalost, ja sam bila ta koja je morala da glasa poslednja, a da nije bilo tako, sve bi mi bilo lakše. Što se tiče moje odluke o Ilmi, bila sam i više nego jasna, ali pošto ljudi obično tumače svako na svoj način - obično se stvari iskomplikuju. Nijednog trenutka nisam omalovažila Ilmin neprikosnoveni talenat i anđeoski glas. Na svakoj probi sam se divila iznova i slušala je sa uživanjem, ali postoji nešto što mi koji se bavimo ovim poslom znamo, a takmičari i publika ne znaju... I zato smo tu. I dalje stojim iza odluke da je Ilma veoma mlada, da ne kažem još dete, i da je za ovaj posao potrebna emocionalna zrelost da bi mogla da se nosi sa svim što ovaj posao donosi.

Dotiču li te njene kletve?

- Mislim da je ta Ilmina reakcija upravo potvrda ovog što sam navela i samo me je učvrstila u uverenju da sam donela ispravnu odluku. Kad sazri i bude znala šta hoće, znaće da isfiltrira i kontroliše svoj bes, podnese poraz stoički jer život će je naučiti da ponekad i mali poraz zna da bude najbolja lekcija i spas od goreg. Nauči nas da budemo strpljivi i jači jer ovaj posao je maraton, a ne trka na 100 metara.

Da li bi se i pod kojim okolnostima vratila u Srbiju da živiš?

- Pa ja na neki način i dalje živim u Srbiji. Mnogo vremena provodim ovde i zaista mi ne smeta, a ni mojoj porodici što smo svi nekako na relaciji Beograd - Istanbul. Mislim da ćemo jednog dana bukvalno živeti pola godine ovde, a pola godine u Istanbulu.

Otkud saradnja sa Sergejem Ćetkovićem za njegovu evrovizijsku pesmu?

- Došlo je sasvim spontano, kada me je pozvao i rekao da mu ne ide najbolje tekst za kompoziciju koju je uradio za Evroviziju. Čula sam je i odmah je došao taj divan refren po kojem je i dobila naziv 'Moj svijet'. Mislim da ima pobedničku pesmu i rado ću ga podržati i u Danskoj ako uspem to da uklopim sa mojim obavezama vezanim za novi album i lansiranje mog parfema.

Da li si uspela da nađeš zajednički jezik sa Kristinom Kovač?

- Mislim da je OK devojka, koja ima svoj način rada i razmišljanja i vrlo je iskrena i dobra u mentorskom poslu. Razume se u muziku, ali nas dve jednostavno nismo na istoj talasnoj dužini. To je, međutim, ono što je i potrebno za ulogu žirija u X faktoru. Produkcija šoua uradila je odličan posao jer im je cilj bio da imaju četiri potpuno različita umetnika koji će pred kamerama imati sladak konflikt.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin