Kolin Farel: Moji sinovi ne znaju da sam glumac

Kolin Farel: Moji sinovi ne znaju da sam glumac

Autor: | 21/03/2014

0

Holivudska zvezda Kolin Farel otkrio je da njegovi sinovi ne znaju kojim poslom se on bavi. Tridesetsedmogodišnji glumac, koji je rođen u Dablinu, svoje prvo dete, sina Džejmsa, dobio je sa američkom manekenkom Kim Bordenejv 2003. godine, a šest godina kasnije njegova tadašnja partnerka, glumica Alisija Baksleda Curus, podarila mu je i sina Henrija.
Na pitanje kako se deca nose sa njegovom slavom, Farel je otkrio:
- Oni nemaju pojma čime se ja bavim. Henri me je jednom video na televiziji i pitao me je šta ja tu radim. A Džejmsovo shvatanje sveta je veoma posebno, što je jedna od njegovih brojnih predivnih osobina.
Farel je 2007. godine otkrio da stariji sin Džejms pati od Angelmanovog sindroma, retkog genetskog poremećaja koji karakterišu poteškoće u razvoju i govoru.
- Kada bih Džejmsu pustio film, nisam siguran da bi on razumeo ideju glume ili izvedbe. Njegova kognitivna sposobnost je takva da on razume mnogo magičnih i interesantnih stvari koje ja ne razumem. Ali, ima i dosta dosadnih stvari u fizičkom svetu koje on nikada neće razumeti, a i zašto bi - ispričao je on.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još