Ivan Ivanović: Spreman za novi glumački izazov

Ivan Ivanović: Spreman za novi glumački izazov

Autor: | 21/03/2014

0

Ivan Ivanović otisnuće se u glumačke vode. Voditelj će zaigrati u predstavi "Ne oblači se za večeru", koja će premijerno biti izvedena 16. aprila u Domu sindikata.
Reč je o komediji u kojoj je šest osoba međusobno povezano, dolazi do preljube, razmirica, a sve uz mnogo smeha. Pored voditelja "Prve", u komadu igraju i Marijana Mićić, Marina Vodeničar, voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković, Nebojša Đorđević i Milan Nikitović.
Izlet Ivanovića u glumu nije iznenađenje s obzirom na to da je već imao iskustva u seriji "Otvorena vrata" i filmu "Vir".
Pozvali smo Kristinu Radenković, ali ona nije bila raspoložena za priču.
- Znaćete sve do subote - rekla je glumica iz Novog Sada.
Ivanović ne krije da su ga kad je bio dete svi videli kao naslednika glumca Miodraga Petrovića Čkalje.
- U naselju Braće Jerković, gde sam odrastao, komšije su me zvale mali Čkalja pošto sam stalno udarao neku zezanciju. Prvi zvanični nastup kao glumac imao sam 1984. godine, u četvrtom osnovne, na priredbi povodom dana škole, gde sam imao neki kao stendap od šest minuta. Iskombinovao sam delove iz predstave "Šok" s odlomcima iz Indeksovog radio-pozorišta i pojavio se kao Šiptar s kačketom na glavi, dopola go, u nekim belim pantalonama. Glumio sam Šiptara šest minuta i zabavljao ljude. U životu dođe period kada radiš neke druge stvari, ali kada se osvrnem, vidim da sam oduvek imao sklonosti da zabavljam ljude - otkrio je Ivan u jednom intervjuu.
Ivanović će kolege iz predstave ugostiti večeras u svom šou-programu kada će otkriti detalje o novom projektu, koji mesecima drži u tajnosti.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti