Lejdi Gaga: Bila sam pred bankrotom na vrhuncu svoje karijere

Lejdi Gaga: Bila sam pred bankrotom na vrhuncu svoje karijere

Autor: | 17/03/2014

0

Lejdi Gaga otkrila je da je tokom svoje uspešne turneje "Monster's Ball" bila pred bankrotom. Popularna pevačica priznala je da je imala ozbiljne finansijske poteškoće nakon što je uložila ogromnu sumu novca u svoje nastupe 2009. godine.
- Imala sam tri miliona dolara u banci na svoje ime i sve sam uložila u svoju scenu. Tako da sam bila bankrot tokom koncerata - ispričala je ona i dodala da ju je iz ove teške situacije spasila kompanija "Live Nation" koja se bavi promocijom koncerata, i njen predsednik Artur Fogel.
- Otac me je pitao kako je moguće da sam bez novca, kada su moje pesme neprestano na radiju. Odgovorila sam mu da mi dopusti da uložim pare u scenu kako bih privukla pažnju Artura Fogela. I uspela sam u tome. Sećam se da me je on pozvao i ponudio mi 40 miliona dolara. To je promenilo moj život i život moje porodice - kaže Gaga.
Inače, pevačica se nedavno našla u centru skandala kada je optužena da je samo mali deo novca iz svoje humanitarne fondacije donirala za dobrotvornu pomoć, dok je oko 1,85 miliona dolara potrošeno na razne troškove. Njena majka, Sintija Germanota, koja je predsednik fondacije, negirala je ove optužbe.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin