Irina Radović: Spremna za novi poslovni izazov

Irina Radović: Spremna za novi poslovni izazov

Autor: | 16/03/2014

0

Irina Radović, voditeljka emisije „Žene“, i Aleksa Jelić, popularni baletski igrač, pevač i zvezda šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ - vodiće "Ples sa zvezdama" koji uskoro počinje da se prikazuje na TV Prva.

Ovaj humanitarni šou je takmičenje plesnih parova u standardnim i latino plesovima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života, i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove od ča-ča-ča, džajva, fokstrota, preko sambe, rumbe i tanga, do paso doble, kvikstepa, valcera i bečkog valcera. Najbolje parove ocenjivaće profesionalni žiri, a i publika će imati svoj sud u izboru najboljeg para.

- Gledala sam „Ples sa zvezdama“ u Hrvatskoj, a poslednjih meseci gledam kako to rade Englezi i Amerikanci i oduševljena sam. To je najpopularniji šou gde god da se prikazuje. Muzika, elegantni kostimi, koreografije su sve ono što ovaj šou čini fantastičnim. Mislim da će svako poželeti da nauči bar jedan od ovih divnih plesova - rekla je Irina za "Blic" TV Magazin.

O partneru Aleksi Jeliću voditeljka ima samo reči hvale.

- Aleksa je divna i kulturna osoba koja je vrlo predana poslu, a ja to jako cenim. Nekako smo se našli. Dobro se razumemo i što je najbitnije ovaj projekat oboje vidimo kao veliki izazov, ali imamo i ogromnu odgovornost. Sigurno je da će on meni pomagati kad je ples u pitanju, a ja njemu u voditeljskim vodama - kaže Radovićeva.

Kako saznajemo, ovog puta Irina će imati priliku da zapleše sa Aleksom. Otkriva nam da su joj oduvek govorili da ima dobar osećaj za ritam, pa se nada da će to sada i pokazati.

- Vežbali smo za promo i imaćete priliku uskoro da vidite kako mi ide. Aleksa je, što se plesa tiče, svoj na svome, a ja se trudim da uradim plesne zadatke koje dobijam. Samba i rumba mi se posebno dopadaju. Kao devojčica sam igrala folklor, ali standardne plesove još uvek nisam. Pošto uvek volim nešto novo da naučim, ovo je sjajna prilika. Mnoge od nas će gledaoci videti u potpuno drugačijem svetlu.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: irina radovic