Danina Jeftić: Novi počeci u Australiji

Danina Jeftić: Novi počeci u Australiji

Autor: | 16/03/2014

0


Glumica Danina Jeftić i njen izabranik, producent Aleksandar Kukanjac, odlučili su da svoj život promene iz korena i odsele se u Australiju, gde će pokušati da svom devetomesečnom sinu Maksimu obezbede bolju budućnost.
Prošle nedelje glumica Danina Jeftić (27) i njen izabranik, producent Aleksandar Kukanjac (37), otputovali su u Australiju, gde će nastaviti život sa svojim devetomesečnim sinom Maksimom. Poznati par dugo je razmišljao o ovom veoma značajnom koraku, ali zajednička želja za boljim životom ipak ih je navela da se presele u Zemlju kengura.
Danina i Aleksandar nisu isključili mogućnost da se kroz nekoliko meseci vrate u Srbiju, a za sada su Australiju izabrali najviše zbog toga što je junakinja filma "Montevideo, Bog te video", jedan deo svog odrastanja provela na ovom kontinentu.
Inače, mada danas važi za jednu od uspešnijih i atraktivnijih glumica kod nas, Daninin put do uspeha nije bio posut cvećem. Ova umetnica preživela je istinsku Golgotu jer je zbog ratnog vihora na prostorima bivše Jugoslavije bila primorana da se iz rodnog Sarajeva preseli prvo u Moskvu, a zatim i u Australiju, gde je živela punih jedanaest godina. U Beograd se vratila 2003. gde je rukomet, svoju veliku ljubav i strast, zamenila daskama koje život znače.

- Život na dalekom kontinentu nimalo mi se nije dopao. Ljudi su hladni, rezervisani i malo se druže, pa je moja porodica, otac Ljubomir, majka Jelena i sestra Kristina, oduvek želela da se vrati u Srbiju i započne novi život. Pokazivala sam veliko interesovanje za rukomet i malo je nedostajalo da se nađem na spisku tamošnje reprezentacije koja je putovala na Olimpijske igre u Atinu 2004. godine. Nisam ni sanjala da ću se baviti glumom, prvenstveno zbog toga što po povratku u našu zemlju nisam dovoljno poznavala srpski jezik i pravopis - opisala je Danina početkom 2009. godine za Story. Ipak, nije joj bilo neophodno mnogo da shvati kako želi da postane glumica, a na njenu veliku radost, na Akademiju je primljena iz prvog pokušaja i to u klasu profesorke Biljane Mašić.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin