Lula Živojinović: Zdravlje mog Bate je konačno stabilno

Lula Živojinović: Zdravlje mog Bate je konačno stabilno

Autor: | 15/03/2014

0


Supruga legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Lula ne odvaja se od svoje jače polovine, s kojom će na leto proslaviti 55 godina braka, i otkriva da se zdravstveno stanje čuvenog glumca, godinu i po posle moždanog udara, napokon stabilizovalo!
- Zdravlje mog Bate je konačno stabilno, dobro se oseća! Jedva čekamo da još malo otopli, pa da idemo u vikendicu - kaže Lula i dodaje da Bata izbegava posete, jer je tek preležao grip.
- Nedavno su ga, kao i većinu ljudi, uhvatili virus i prehlada, pa smo i s tim morali da se izborimo. Batina doktorka me nagrdila, jer smo gostili mnoge prijatelje, pa mu je neko preneo virus, zato je strogo zabranila posete. Znate, njemu je imunitet posle bolesti oslabio, pa mu i prehlada može ugroziti zdravstveno stanje. Bata vas sve pozdravlja, evo ga, ruča, pa se vidimo kada otopli - rekla nam je ljubazno supruga čuvenog glumca, koja je čitavu situaciju oko njegovog oporavka podnela hrabro i u najtežim trenucima, kada su se lekari borili za njegov život, bila mu je najveća podrška.
Kako saznajemo, Bata redovno odlazi na preglede kako bi doktori pratili njegovo zdravstveno stanje i u potpunosti se pridržava saveta u vezi sa ishranom i fizikalnom terapijom. Još uvek ga nije napustila nada će jednog dana ponovo zaigrati u filmu, dok vreme provodi gledajući televiziju i družeći se sa prijateljima. Popularni glumac jedva čeka da otopli kako bi sa suprugom otišao u njihovu vikendicu na Kosmaju, gde dosta vremena provodi u prirodi.
Podsetimo, Bata je u bolnicu „Sveti Sava“ primljen trećeg jula pretprošle godine kada mu je dijagnostikovan jači moždani udar koji mu je oduzeo moć govora i otežao kretanje. Lekari su hrabrom glumcu posle mesec i po dana borbe uspeli da stabilizuju stanje, a na dalji tok lečenja prebačen je u Vojno-medicinsku akademiju. Tu je na odeljenju neurologije bio do septembra iste godine, a zatim je prebačen u banju „Selters“ u kojoj je proveo više od mesec dana, nakon toga je pušten na kućno lečenje, gde o njemu brine supruga Lula, pridržavajući se doktorskih saveta.

Izvor: Alo
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti