Hali Beri i Olivije Martinez: Kriza u braku

Hali Beri i Olivije Martinez: Kriza u braku

Autor: | 14/03/2014

0

Hali Beri i njen suprug Olivije Martinez navodno se suočavaju sa krizom u braku, zbog koje već neko vreme žive razdvojeno, prenose mediji. Četrdesetsedmogodišnja glumica i godinu dana stariji francuski glumac, koji su u oktobru prošle godine dobili svoje prvo zajedničko dete, sina Makea, navodno su pred razvodom jer zbog poslovnih obaveza ne mogu da izdvoje vreme za sebe.
Slavni par, koji se venčao prošlog leta u Francuskoj, nije viđen zajedno u javnosti tri meseca, a dodatne sumnje pojavile su se kada je Hali nedavno prisustvovala jednoj žurki u Holivudu bez burme na ruci. Oni su se upoznali na snimanju filma "Dark Tide", da bi ozvaničili svoju vezu na jesen 2010. godine. Ukoliko su glasine o razvodu istinite, to bi označilo još jednu propalu vezu za Hali, koja već ima petogodišnju kćerku Nalu sa 36-godišnjim kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem, sa kojim se zabavljala pet godina pre nego što su raskinuli u aprilu 2010.
Hali iza sebe ima buran ljubavni život ispunjen skandalima. Jedan bivši dečko toliko ju je pretukao da je ostala delimično gluva. Zbog raspada prvog braka, sa igračem bejzbola Dejvidom Džastisom, koji je trajao od 1993. do 1997. pokušala je da se ubije, a njen drugi brak, sa r'n'b pevačem Erikom Benetom, okončan je 2003. nakon dve godine braka, jer je njen suprug navodno bio zavisnik od seksa.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin