Stejsi Kibler i Džared Pobre: Ni roditelji nisu znali za naše tajno venčanje

Stejsi Kibler i Džared Pobre: Ni roditelji nisu znali za naše tajno venčanje

Autor: | 13/03/2014

0

Stejsi Kibler i Džared Pobre, koji su se tokom prošlog vikenda venčali u tajnosti u Meksiku, otkrili su da ni njihovi roditelji nisu znali za planove o venčanju. Bivša partnerka Džordža Klunija kaže da su članovi njihove porodice saznali da idu na svadbu tek kada su bili u avionu.
- Kada smo im rekli, svi su vrištali i grlili se i bili su presrećni. Smatrali smo da treba da uložimo svoj novac, energiju i vreme u naše najbliže i da sa njima podelimo ovu posebnu vezu, poseban trenutak i posebnu uspomenu - rekla je ona.
Stejsi je dodala i da je ceremonija bila bolja nego što je sanjala.
- To je bila proslava ljubavi sa celom porodicom, bolje nego što sam ikada mogla da sanjam. Ne možemo da skinemo osmeh sa lica.
Slavni par u vezi je od prošle godine, ali se poznaju već pet godina, a iako su vesti o venčanju iznenadile mnoge, njihove porodice se slažu da su oni savršeni jedno za drugo.
- Prvi put kada sam upoznala Stejsi i videla interakciju između mog sina i nje, znala sam da su stvoreni jedno za drugo. Energija i ljubav koje dele je neverovatna. Naša porodica je prihvatila Stejsi i njene roditelje. Veoma sam srećna što imam takvu snajku - rekla je Džaredova mama Gledis Lovenstajn, dok je Stejsina majka Pat Kibler dodala:
- Svaki roditelj želi da njegovo dete bude srećno. Vidimo takvu radost i sreću i u Džeredovim i u Stejsinim očima kada su zajedno. To je pravi osećaj harmonije i ljubavi u energiji koju dele. Uzbuđeni smo što smo poželeli dobrodošlicu Džaredu i njegovoj porodici u našu. Želimo im mnogo sreće, ljubavi i smeha.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti