Nove gradske zvezde: Nova Mercedes-Benz C-Klasa i GLA

Nove gradske zvezde: Nova Mercedes-Benz C-Klasa i GLA

Autor: | 13/03/2014

0

Kompanija Star Import, generalni distributer Mercedes-Benz-a u Srbiji u utorak i sredu, 11. i 12. marta, premijerno je predstavio novu C-Klasu i potpuno novi model GLA.
U atraktivnom prostoru event centra Promenada, tokom obe večeri, gosti su uživali u performansu i dobroj muzici, ali prvenstveno u onome zbog čega su se okupili – novom modelu GLA, koji je bio izložen. Da ovaj performans ostane u sećanju gostima pobrinuli su se istaknuti srpski umetnici. Naš poznati glumac Gordan Kičić vodio je posetioce kroz svet umetnosti, dok se za dobru atmosferu pobrinula baletska grupa koreografa Milana Gromilića. U pratnji plesača, svojim spektakularnim nastupom atmosferu je dodatno zagrejao i Aleksa Jelić koji je otkrio prisutnima ono zbog čega su se i okupili - nove gradske zvezde.
Mnogobrojni klijenti, predstavnici medija i javnog života po završetku spektakla prisustvovali su koktelu uživajući u muzici Ane Štajdohar koja je sa svojim bendom Mercedes-Benz veče učinila nezaboravnim.
Ipak, ni najbolji nastupi uvaženih srpskih umetnika nisu mogli da zasene sjaj jedne zvezde - novog Mercedes-Benz SUV modela GLA.
- Kada prvi prvi put ugledate ovaj model, jednostavno poželite da odmah sednete za volan i da ga testirate - izjavio je Rolf-Juergen Seyerle, generalni direktor komapnije Star Import.
Mercedes Benz GLA predstavlja novi doživljaj kompaktnog SUV koji na ubedljiv način spaja napredni dizajn, sjajne vozne karakteristike u gradskoj vožnji i izvanredne off-road mogućnosti.
Prisutni su takođe bili u prilici da se upoznaju sa novom C-Klasom, automobilom čije su prethodne generacije prodate u više od 8,5 miliona primeraka. Upravo ovaj podatak podstakao je inženjere Mercedes-Benz-a da kreiraju automobil za novo doba, koji nastavlja uspešnu istoriju modela i postavlja nove granice u segmentu. Kod nove C-Klase primetan je osećaj "podizanja putovanja na viši nivo". Odlikuje je emotivan, a ipak jasan dizajn koji zaokružuje visoko-kvalitetna, moderna unutrašnjost.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Mercedes-Benz