Dragan Kojić Keba: Stao u odbranu kćerke Nataše

Dragan Kojić Keba: Stao u odbranu kćerke Nataše

Autor: | 11/03/2014

0


Poslednjih dana Nataša Kojić našla se na meti kritika i podsmeha zbog karijere koju gradi u Americi, ali i nepromišljenih izjava na Fejsbuku.

- Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, ai mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista. Nedavno je učestvovala u rijaliti programu "Milioner mačmejker". To je zabavna, duhovita emisija, a po Srbiji u medijima kažu da se moja ćerka prodaje za pare - priča Keba.

On je ubeđen da mu neprijatelji preko novina kopaju jamu time što vređaju Natašu.

Podsetimo, čitava prašina u medijima podigla se kada je Nataša na svom Fejsbuk profilu napisala status da se stidi Srbije.

Kebina ćerka, posle samo nekoliko godina boravka u Americi želi da zaboravi svoje korene. Na Fejsbuku je pljunula po Srbiji, a njen status na engleskom jeziku lajkovala je čak i njena majka Olja.

- Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna. Volim Ameriku svim srcem. Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratnički orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh - napisala je Nataša.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin