Stejsi Kibler i Džared Pobre: Venčanje nakon sedam meseci zabavljanja

Stejsi Kibler i Džared Pobre: Venčanje nakon sedam meseci zabavljanja

Autor: | 09/03/2014

0

Stejsi Kibler udala se za svog dečka Džareda Pobrea nakon samo sedam meseci zabavljanja. Nekadašnja rvačica, poznata po dugogodišnjoj romansi sa Džordžom Klunijem, kojeg je navodno ostavila jer nije želeo brak, izgovorila je sudbonosno "da" u subotu na jednoj plaži u Meksiku. Intimnom venčanju prisustvovao je samo najuži krug porodice i prijatelja, a Stejsi je ove vesti potvrdila za magazin "People".
- Ne mogu da opišem koliko sam srećna. Brak je ultimativna veza ljubavi i prijateljstva. On znači da svu svoju veru i poverenje pružite osobi za koju verujete da je vaša srodna duša, u nekoga ko vam želi samo najbolje, nekoga ko je izabran za vas, ko vam pomaže da rastete i da budete najbolja moguća osoba. Džared je sve to za mene - rekla je ona.
Nije bilo poznato da su se Stejsi i Džared verili, pa su vesti o venčanju iznenadile mnoge. Iako njihova romansa traje samo sedam meseci, oni su bili prijatelji tokom pet godina pre nego što se između njih rodila ljubav. Prve glasine o njihovoj romansi pojavile su se u avgustu prošle godine, samo mesec dana nakon što je ona raskinula sa Klunijem, sa kojim je bila u vezi dve godine.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin