Jelena Tomašević: Sa Ivanom je svako putovanje lepše i opuštenije

Jelena Tomašević: Sa Ivanom je svako putovanje lepše i opuštenije

Autor: | 09/03/2014

0

Pevačica Jelena Tomašević-Bosiljčić prepričava utiske iz Istanbula gde je bila sa suprugom, glumcem Ivanom Bosiljčićem, a u kojem su se odmah nakon proslave drugog rođendana svoje ćerke Nine prisetili perioda zabavljanja.
Povod da baš na Dan zaljubljenih po treći put poseti Istanbul, pop pevačici Jeleni Tomašević-Bosiljčić (30) organizovao je njen kolega Željko Joksimović jer je želeo da mu na premijeri dugo pripremanog koncepta Balkan bazar u ovoj prelepoj luci na Bosforu baš ona bude gošća. Trodnevni boravak na mestu gde se dodiruju Evropa i Azija za Jelenu imao je i dozu romantike jer je na put s njom krenuo i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić (35).
- Ovo je jedan od najlepših gradova u kojima sam do sada bila, a naročito je interesantno to što ga svaki put drugačije doživim i vidim nešto što prethodni put nisam primetila. Najčešće praktikujem kratka putovanja u trajanju od dva do tri dana jer na njima mogu da se odmorim ili eventualno završim svoje poslovne obaveze, a s druge strane nisam dugo razdvojena ni od ćerke Nine - počinje pevačica koja s osmehom pravi paralelu između Istanbula i Londona u kojem ju je 21. juna 2011. godine Ivan na simboličan način zaprosio.
- To su potpuno dva različita grada i po istoriji i po arhitekturi, ali svakako da na sličan način nose svoju lepotu, što je veličanstveno - pomalo je zagonetna Jelena ističući da je put u društvu bračnog partnera uvek interesantniji.
- Svakako da mi je lepše putovanje na koje odem sa suprugom jer možemo potpuno da se posvetimo jedno drugom, a uz to Ivan nam savršeno organizuje svaki dan i onda se samo opustim i uživam. Generalno, to što kod Ivanove i moje profesije ne postoji striktno radno vreme, naša je prednost jer kad god nemamo posla, priredimo sebi produženi odmor. Ja imam manje obaveza od svog supruga kojem je, kada snima seriju, a uz to još ima i predstave, nemoguće da bilo šta isplanira. Tada su nam naročito dobrodošla ta kratka putovanja do nekog evropskog grada - opisuje Jelena koja je dve godine nakon porođaja sada mnogo opuštenija kada se odvaja od ćerke.
- Dok smo na putu, Ninu čuvaju bake i deke, a ona naročito voli da provodi vreme sa mojom sedmogodišnjom bratanicom Đurđom. Brzo joj prođu ta dva, tri dana dok se mi ne vratimo i kao svako dete, uvek se obraduje nekom poklonu koji joj donesemo tom prilikom - ističe ponosna mama.
Jelena je dodala da je druge zemlje zanimaju samo turistički.
- Nikad ne reci nikad, ali ja bih mogla da živim samo u svojoj domovini, dok bi ceo svet obišla turistički - navodi pevačica koja posle Španije planira da novi spot snimi u našoj zemlji.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti