Nensi Pfister: Bivša verenica Majkla Daglasa pronađena mrtva

Nensi Pfister: Bivša verenica Majkla Daglasa pronađena mrtva

Autor: | 06/03/2014

0

Pedesetsedmogodišnja Nensi Pfister, nekadašnja verenica holivudskog glumca Majkla Daglasa, pronađena je mrtva u svom domu u Aspenu, Kolorado, prošle nedelje. Policija je otkrila da je njena smrt bila nasilna, a zbog ovog zločina uhapšen je bračni par Vilijam Frensis Stajler i Nensi Stajler, kojima je ona izdavala svoj dom dok je boravila u Australiji.
Nensi je bila poznata i omiljena među stanovnicima ovog malog skijaškog mesta, a tokom mladosti družila se sa zvezdama kao što su Džek Nikolson, Šer, Kenedijevi, kao i Majkl Daglas, za kojeg je jedno vreme bila i verena, otkrili su američki mediji.
Ona je tokom poslednjih nekoliko meseci boravila u Australiji, ali se vratila u Kolorado ranije nego što je planirala zbog nesuglasica sa stanarima.
- Volela bih da ostanem u Australiji, ali ljudi koji bi trebalo da se brinu o mojoj kući ne rade svoj posao. Nisu platili kiriju niti režije - napisala je ona na svom nalog na Fejsbuku u januaru.
Ovo ubistvo šokiralo je lokalnu zajednicu, kao i Nensinu porodicu. Njena kćerka Džulijana izjavila je da ne može da poveruje da bi neko ubio jer je izbačen iz kuće i da veruje da se iza ovog zločina krije nešto više.

Autor: Life Content

Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin