Hajdi Klum: U vezi sa bivšim dečkom Demi Mur?

Hajdi Klum: U vezi sa bivšim dečkom Demi Mur?

Autor: | 03/03/2014

0

Samo nekoliko nedelja otkako je objavljeno da je raskinula vezu sa telohraniteljem Martinom Kirstenom, Hajdi Klum (40) navodno je ponovo zaljubljena. Slavni supermodel navodno je započela romansu sa 13 godina mlađim trgovcem umetninama Vitom Šnabelom, koji je poznat po tome što je izlazio sa Demi Mur.
Hajdi i Vito navodno su u poslednje vreme nerazdvojni, a za njihovu vezu saznalo se kada su viđeni u subotu na jednoj žurki pred dodelu Oskara kako razmenjuju strasne poljupce.
- Sedeli su za stolom sa Serenom Vilijams i nisu mogli da prestanu da se ljube. Kada su se svetla upalila, oko dva sata posle ponoći, Hajdi ga je zgrabila za ruku i krenuli su prema izlazu - otkrio je jedan od očevidaca.
Vito je, prema rečima izvora, opčinio nemačku manekenku, a njih dvoje u vezi su oko mesec dana. Glasine o romansi pojavile su se još prošlog meseca, kada su viđeni kako zajedno napuštaju jedan klub u Holivudu, ali su se svim silama trudili da svoje susrete sakrije od očiju javnosti, sve do prošle nedelje kada su zajedno doputovali iz Njujorka u Los Anđeles pred dodelu Oskara.
- Veoma se dopadaju jedno drugom. Ovo nije kratka romansa - otkrio je jedan izvor blizak paru.
Nakon što je raskinula sa Kirstenom, šuškalo se da se Hajdi pomirila sa svojim bivšim suprugom Silom, sa kojim ima četvoro dece i od kojeg se razvela u proleće 2012. nakon sedam godina braka, ali su te glasine demantovane. Ona je prethodno bila udata i za stilistu Rika Pipina, sa kojim je bila u braku pet godina.
Vito, sin umetnika Džulijana Šnabela, poznat je po romansama sa mnogim holivudskim lepoticama, uključujući i Demi Mur (51) i Liv Tajler (36).

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin