Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo odabrali ime za bebu

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo odabrali ime za bebu

Autor: | 01/03/2014

0


Odbojkašica Ivana Đerisilo ni petog dana posle porođaja nije izašla iz zemunskog porodilišta. Njen izabranik, bivši rukometaš Ognjen Kajganić nije želeo da otkrije razlog njenog ostanka u bolnici. Međutim, njegovo ozareno lice otkriva da je u pitanju neka sitnica, a za „Blic“ je istakao da jedva čeka da mu se kod kuće pridruže sin i partnerka.
- Dolazim svaki dan u bolnicu kod njih i jedva čekam da ih vodim kući, ali kad će to biti, odlučiće lekari. Moj sin je divan, čupko mali, što znači da nije na mene s ovim zaliscima, sigurno liči na Ivanu. Zajedno smo mu dali ime i zove se Boško - rekao nam je Ognjen juče ispred KBC-a Zemun u koji se dovezao Ivaninim automobilom, belim „audijem Q6“.
- Vidite da Ivani nosim osnove potrepštine, hranu, vodu. Ostaće ovde još neki dan, a ja ću i dalje da slavim, pa će Boško kad poraste znati da je tata kad se on rodi slavio danima kao da je slavio Ivkovu slavu - smeškajući se rekao je novopečeni otac.
Inače, Ivana i Ognjen su zajedno od marta prošle godine, a trudnoća im je učvrstila odnos. Oboma je ovo drugi brak - Ivana je bila udata za rukometaša Borisa Stankovića, dok je Ognjen bio u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još