Merjem Uzerli: Džana sam idealizovala i volela čoveka koji nije bio u našoj vezi

Merjem Uzerli: Džana sam idealizovala i volela čoveka koji nije bio u našoj vezi

Autor: | 01/03/2014

0


Nemačka glumica turskog porekla, koja je svojom interpretacijom sultanije Hurem obeležila prve tri sezone serijala “Sulejman Veličanstveni”, nedavno je na svet donela kćerku Laru. Devojčica je rođena u jednoj privatnoj bolnici u Berlinu, a Merjem Uzerli nije krila sreću što se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi.
- Dobro došla na ovaj svet, moja najdraža Laro Uzerli. Hvala Bogu što mi te je poslao i što si se rodila zdrava. Hvala Svevišnjem što mi je dao snage da te štitim od prvog trenutka. Živa si - to je najveći dar. Zahvaljujem i mojoj bliskoj prijateljici Ani, koja je bila uz mene tokom porođaja, porodici i prijateljima i, naravno, vama, mojim fanovima, koji ste mi uvek slali pozitivne misli i ljubav. Hvala vam mnogo - napisala je glumica na svojoj “Fejsbuk” stranici.
Sklona depresiji i neobičnom ponašanju, Merjem je proletos šokirala producente serije “Sulejman Veličanstveni” i milione fanova kada je bez objašnjenja napustila Istanbul. Iako je na malom ekranu bila toliko uverljiva da gledaoci ne mogu da vide nijednu drugu u ulozi surove Hurem, odlučila je da napusti snimanje u najinteresantnijim trenucima “Veličanstvenog stoleća”. Zbog neprofesionalnog poteza osuđivale su je i kolege i obožavaoci, ali teška depresija i još neke šokantne stvari koje su je privatno zadesile bile su jače. Pre svih, neslavan raskid sa turskim milionerom Džanom Atešom, koji je insistirao na prekidu trudnoće.
U ispovesti Ajši Arman, cenjenoj turskoj novinarki, Merjem je otkrila da jedva čeka da postane majka i da ne brine što u tome nema podršku Larinog oca.
- Ponekad me obuzme strah dok razmišljam o problemima koje imaju samohrane majke. Mogla sam da abortiram, ali mislim da sebi to nikada ne bih oprostila. Propustila bih sve čarobne trenutke koji me čekaju sa detetom.
Temperamentna glumica osvrnula se i na burnu romansu sa Atešom, zaprepastivši čitaoce priznanjem da je više puta pomišljala na samoubistvo.
- U noći kada sam u Antaliji dobila nagradu za najbolju glumicu, potpuno sluđena, razbila sam statuu i isekla ruke. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Želela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. Džana sam idealizovala i volela čoveka koji u stvari nije bio u našoj vezi. Prijalo mu je da bude viđen sa mnom, da sedimo u finim restoranima, da nas fotografišu. Ja bih se uveče vraćala u hotel, a on svojoj kući - otkrila je Merjem u šokantnoj ispovesti.
Neplanirana trudnoća popularnoj glumici donela je nove nedaće, ali je, uprkos svemu, odlučila da zadrži bebu.
- Sa Džanom sam otišla kod psihologa, gde smo dugo sedeli i razgovarali. Rekla sam im da ne mogu da prekinem trudnoću jer mi nešto govori da to ne radim. Jedno malo biće naprosto želi da dođe na svet. Džan se razbeseno i rekao mi: „Sigurno si sve ovo planirala, sada vidim tvoje pravo lice!“ Posvađali smo se, razišli i nikada se više nismo videli.
S druge strane, Uzerlijeva se nedavno pomirila sa Timurom Savcijem, najmoćnijim televizijskim producentom u Turskoj. Iako je posle njenog bega iz Istanbula najavljivao tužbu zbog kršenja ugovora, koja ju je mogla koštati zabrane rada u Turskoj i kazne od pet miliona dolara, strasti su se smirile pošto mu se glumica javno izvinila. Timur ju je posetio u Berlinu, gde su izgladili nesporazume, a krajem prošle godine objavljeno je da produkcija “Tims” na jesen 2014. počinje da snima novu seriju u kojoj će glavnu ulogu imati upravo Merjem. I tu će glumiti jednu od najvažnijih žena u turskoj istoriji, sultaniju Kosem, koja je kao regentkinja samostalno vladala Osmanskim carstvom.

Piše: Nikola Golubović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti