Željko Šašić: Trudim se da zaboravim razvod

Željko Šašić: Trudim se da zaboravim razvod

Autor: | 27/02/2014

0

Ognjen Amidžić ugostio je sinoć u svojoj emisiji "Amidži šou" pevača Željka Šašića, koji se nije ustručavao da ovom prilikom sa voditeljem porazgovara i javnosti izloži kako se osećao kada je javnost saznala da se razvodi, od sada već bivše žene Sonje, kao i da je najviše želeo negde da se sakrije kada je objavljeno da se ona udaje za njegovog kolegu Acu Lukasa.
Šašić se ponovo našao u žiži javnosti svojim učešćem u prvoj sezoni humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" gde smo se svi podsetili njegovih glasovnih mogućnosti, ali i saznali da je on odličan imitator. Da li namerno ili slučajno, ali Željko je čak u ovom šou, prisetimo se, od produkcije dobio zadatak da imitira i svog suparnika, trenutnog supruga njegove bivše žene Lukasa. Iako je želeo da odbije ovaj zadatak, Šašić ga ja ipak odradio fenomenalno, a mnogi su ovu imitaciju okarakterisali kao najbolju tokom ovog popularnog takmičenja.
Međutim, u ovu emisiju Željko nije došao samo na račun stare slave, nego je u njoj i predstavio svoju novu numeru "Nasamo" čiji su autori Graja i Leontina.
- Bez obzira što me njih dvoje ne poznaju uopšte, napisali su sjajnu pesmu za mene - rekao je pevač.
Pa ipak, mnoge najviše zanima njegov odnos sa bivšom ženom i Lukasom, naročito sada kada se Željko ponovo pojavio u javnosti, jer se nakon razvoda naglo povukao iz medija i javnog života.
- Sve sam radio kontra. Kad je trebalo da se provodim, ja sam se oženio - rekao je pevač.
- Prvo sam se priženio, a posle sam se i oženio. Ja sam pobegao iz cele gužve. Teško me ubediti u neke stvari, ne odustajem po svaku cenu. Ipak je ljubav jača od svega - rekao je Željko, a potom dodao:
- Sonja i ja smo živeli zajedno dve, tri godine, pa smo se onda venčali. Ipak, ispostavilo se da ona nije "ta". Koliko god da sam pokušavao da definišem šta je prava ljubav, nisam uspeo. Ljudi se samo privuku, nađu i onda ide dalje - ispričao je pevač i dodao da punoletstvo treba pomeriti iznad 25 godina, a ne 18.
Što se tiče razvoda, Željko je rekao da su mediji napravili određenu sliku o njemu koju on nije ni želeo da demantuje.
- Trudim se da period oko razvoda zaboravim, jer je bio ružan. Kad se tako nešto desi, svi žele da zaborave što pre. Mi smo se razveli sporazumno. Ipak, meni je to bilo zabranjeno jer je bio neki kodeks u pitanju - smatra Željko.
- Nisam se povukao, ja sam i dalje radio. Nisam hteo da se pojavljujem u medijima jer je to svima u tom momentu bilo interesantno. Bilo mi je teško, ali je prošlo, moralo je da prođe - kaže pevač.
Na pitanje kakav je njegov odnos sa Lukasom, pevač je rekao da je među njima sve u redu.
- Ja sam raspoložen kad oni hoće da pričamo, ja hoću. Ako imamo da pričamo, a mislim da imamo - pozvao je Željko Sonju i Lukasa na razgovor.
Pored svega, Željko je ispričao i kako se ponovo zaljubio nakon razvoda.
- Zove se Katarina. Znam da se fotkala za Plejboj, ali ja se tu nisam nešto mnogo pitao. Mi smo se malo upoznavali dok se nismo upoznali - smejao se Šašić i dodao da ipak više voli crnke nego plavuše, iako većina muškaraca više voli plavuše.
- Zajedno smo oko dve godine. Ja ne brojim godine.
Njih dvoje su istetovirali na prstima "Mister" i "Misses", što je, kako je pevač rekao bila njena ideja.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin