Kim Kardašijan i Kanje Vest: Na meti optužbi da su iscenirali veridbu

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Na meti optužbi da su iscenirali veridbu

Autor: | 21/02/2014

0

Trenutak kada je Kanje Vest zaprosio Kim Kardašijan mnogi su nazvali jednom od najromantičnijih veridbi ikada, pošto je reper iznajmio ceo stadion u San Francisku i doveo celu porodicu i prijatelje svoje partnerke kako bi je uz vatromet i muziku 50-članog orkestra pitao da se uda za njega. Ali, sada su se pojavile spekulacije da je slavni par lažirao svoju ekstravagantnu veridbu zarad gledanosti šoua "U korak s Kardašijanovima".
Snimak prosidbe emitovan je na američkoj televiziji u nedelju, 17. februara, a pažljivi gledaoci primetili su da je Kim nosila verenički prsten u prethodnoj epizodi, koja je emitovana 9. februara. Pojedini mediji su ukazali da se u jednoj sceni vidi kako ona slaže odeću svoje kćerkice Nort, sa prstenom na ruci, koji bi trebalo da dobije tek nedelju dana kasnije.
Iako je moguće da se prosto radi o greški prilikom montaže, ovo nije prvi put da su akteri serije optuživani za lažiranje.
Tako je producent Rasel Džej na sudu posvedočio da su najmanje dve scene urađene po scenariju, ponovo snimane i montirane kako bi Kimin bivši suprug Kris Hamfris izgledao kao "zlikovac" nakon što je ona odlučila da želi razvod 2011. godine.
Rijaliti slavne porodice u poslednje vreme suočava se sa padom gledanosti od skoro pola miliona manje po epizodi, ali je televizijska kuća E! ipak odlučila da obnovi ugovor za snimanje još tri sezone.

Autor: Life Content

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti