3 Feng shui pravila kada ste u automobilu

3 Feng shui pravila kada ste u automobilu

Autor: | 18/02/2014

0

Osim toga što uz pomoć Feng shuija možete unaprediti svoj životni prostor, ova pravila vam mogu pomoći i u automobilu. Stoga, ukoliko puno vremena provedete u automobilu, pokušajte da primenite neka Feng shui pravila, kako biste stvorili pozitivnu energiju.

Svedeno i čisto

U automobilu nemojte držati nepotrebne sitnice. Redovno čistite auto, spolja i iznutra. To što su neke stvari nabacane u kaseti ili gepeku, pa ih ne vidite, ne znači da ne postoje.

Svež vazduh

Druga važna stvar je redovno provetravanje automobila. Kad god vam vremenske prilike to dopuštaju - otvorite prozore. U suprtnom koristite prirodne mirise. Možete izdabrati i različita esencijalna ulja, zavisno od raspoloženja. Miris limuna i mente podižu energiju, dok bi miris lavanda trebalo izbegavati jer će vas umiriti, što u vožnji nije preporučljivo.

Domaća atmosfera

Iako smo spomenuli da u automobilu ne bi trebalo da držite nepotrebne stvari, bilo bi dobro da stavite neke sitnice koje će automobilu dati vaš lični pečat. Dobar Feng shui u automobilu osiguravaju predmeti u omiljenoj boji, kao i ukrasi od kamena i kristala. No, ne preterujte jer Feng shui najbolje deluje ako je suptilan.

Kada parkirate automobil, ako je moguće, parkirajte ga tako da nije usmeren prema domu. Naime, automobil usmeren prema vama odvlači pozitivnu energiju, pa je najbolje izbegavati takvo parkiranje.

Tekst: Life Content

Izvor: covermagazin.com

Izvor: freedigitalphotos.net

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti