Danijela i Stefan Buzurović: Nestor je promenio naše živote iz korena

Danijela i Stefan Buzurović: Nestor je promenio naše živote iz korena

Autor: | 18/02/2014

0


Poznati bračni par Danijela i Stefan Buzurović, koji su se zahvaljujući zajedničkom radu na „Prvoj“ televiziji zbližili, a ubrzo i venčali, pre četiri i po meseca postali su roditelji dečaka Nestora, koji je njihov svet učinio magičnim. Iako im je to prvo dete, skladni supružnici odlično su se snašli u ulozi roditelja, a menjanje pelena i kupanje bebe podjednako dobro ide i mami i tati. Kada nastupe nedoumice, tu su uvek bake koje znaju da im daju pravi savet i da priskoče u pomoć uvek kada je potrebno.
- Naš život drastično se promenio od kada smo dobili sina, ali moram da primetim da je sve što treba ostalo isto. Tempo života nam je brži, pa je tas na metronomu uvek negde pri dnu - počinje priču Danijela, koja je sa suprugom smislila ime za sina i pre nego što je ostala u drugom stanju. Uspešni glumac i voditelj otkriva zašto su odlučili da se njihov mezimac zove Nestor.
- Nestor je staro i, u današnje vreme, retko ime. Još kao dete čitao sam mnoge priče u kojima se pojavljuje junak Nestor, a kasnije je i „Ilijada“ overila odluku. Zaista je lepo i zvučno u čemu smo se istog trena složili - iskren je Stefan.
U skladu sa svojom veselom prirodom, Buzurovići odlično znaju da organizuju svoje vreme, pa tako njihovo društvo nije zapostavljeno od kada su postali roditelji, a sve češće primećuju da je četvoroipomesečni mališan centar pažnje svih njihovih gostiju.
- Društvo nismo zapostavili, samo se sada češće viđamo u kućnoj varijanti. I Nestor uživa u društvu, pa nam i to ide naruku. Od prvog dana nama bliski ljudi, porodica ili prijatelji, dele sa nama radost i uključeni su u njegovo odrastanje, a beba, naravno, poseduje dodatni magnetizam i u centru je pažnje - primećuje voditeljka emisije „Eksluziv“. Njen suprug kaže da članovi njihove familije jedva čekaju da ih ugoste.
- Borba uvek traje kada je reč o članovima naše porodice, čak se izmišljaju praznici i tim povodom organizuju ručkovi kako bi Nestor došao. Naše mame, Slobodanka i Dragana, doktori materinstva, dragoceni su tutori u odgajanju deteta - priča Buzurović i u šali otkriva da je njihov sin izuzetno dobra beba.
- U suštini je miran i dobroćudan, ali ima trenutaka kada zablista iz kontre i sve nas iznenadi. Što se spavanja tiče, svi u kući smo odmorni jer spava po celu noć.
Lepa tridesetdvogodišnjakinja kaže da joj je lako pošlo za rukom da dotera liniju odmah posle porođaja, a budući da je oduvek bila jedna od najzgodnijih dama kod nas i sada s ponosom može da ponese istu titulu.
- Smršala sam tako što sam se porodila. Zvuči suludo, ali posle porođaja mi je zaista ostao samo kilogram viška. Njega se još nisam rešila. Trudim se da se hranim zdravo, kao i Stefan, ali teško je to sada kada je u toku sezona slava, praznika i proslava. Mada ponekad zafali ruska salata na trpezi - objašnjava ponosna majka, dok otac otkriva da je njihov sin nedavno imao prvu temperaturu, što je za novopečene roditelje bilo poučno iskustvo.
- Kao i sve loše stvari koje se dese prvi put vrlo su traumatične. Prošli smo Nestorovu prvu temperaturu i sada je sve kako treba. Inače, nas dvoje se stalno takmičimo oko toga ko će da obavlja poslove oko bebe, a kombinatorika je jasna. Dok ga jedan hrani, drugi ga presvlači, jedan kupa, drugi briše i oblači i uvek se lepo podelimo.
Poznati par nedavno je proslavio prvu godišnjicu braka, o čemu nerado govore, ali tvrde da nisu propustili da obeleže taj datum.
- Mogu samo da kažemo da je bilo nezaboravno - tvrdi Stefan. Danijela dodaje:
- Spadamo u par koji jedno drugoga iznenađuje svakog dana, ne biste verovali na koje sve načine - objašnjava lepa majka, koja tvrdi da ima dovoljno adrenalina kod kuće tako da joj za sada ne nedostaje onaj koji je karakterističan za rad na televiziji. Ponosni otac tvrdi da mu je svaki trenutak proveden kod kuće dragocen.
- Voleo bih da u narednom periodu imam što manje dobro plaćenog posla kako bih što više bio kod kuće - iskren je poznati glumac.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin