Nikolija Jovanović: Amerika je zemlja mojih snova

Nikolija Jovanović: Amerika je zemlja mojih snova

Autor: | 15/02/2014

0


Početak godine Nikoliji Jovanović doneo je ostvarenje davnašnjeg sna - konačno je posetila Ameriku, za koju je, između ostalog, vezuje i dečko Atanasios Adetokunbo, grčki košarkaš nigerijskog porekla, odnedavno igrač kluba “Delaver ejtisevenersa“, člana „NBA“ razvojne lige. U razgovoru za magazin „Hello!“ hip-hop zvezda u usponu ne krije oduševljenje „obećanom zemljom“.
- Oduvek sam želela da posetim Sjedinjene Američke Države, definitivno zemlju mojih snova, ali sve do sada za to nije bilo prilike. Prvo sam studirala, zatim sam se profesionalno posvetila muzici. Početkom januara konačno sam videla Njujork, ali i svog voljenog dečka Atanasiosa. Bez daha su me ostavili pogled sa 86. sprata “Empajer stejt bildinga”, “Muzej savremene umetnosti”, Tajms skver, Central park, nepregledni tržni centri i najbolji klubovi na planeti. Amerika je zemlja u kojoj bih, bez razmišljanja, mogla da živim. Kao da je krojena po mojoj meni.
U žižu interesovanja javnosti i medija kćerka folk zvezde Vesne Zmijanac dospela je pre nego što je stupila na muzičku scenu. Na stranicama revijalne štampe debitovala je pre nekoliko godina, kada su objavljene njene provokativne fotografije iz noćnih klubova Atine, gde je u to vreme nastupala kao go-go igračica. Ubrzo se obnažila za grčki “Maks”, a podjednaku pažnju izazvala je i njena veza sa jednim tamnoputim di-džejom. Romansa je neslavno okončana, a Nikolija je utehu pronašla u zagrljaju zgodnog košarkaša.
- Tanasis i ja tri godine smo u vezi, istina na daljinu, ali i tako odlično funkcionišemo. Upoznali smo se u Atini, gde sam studirala, i već pri prvom susretu počeli smo da se zabavljamo. Bila je to ljubav na prvi pogled - priseća se intrigantna pevačica i objašnjava šta je toliko privlači u crnoputim momcima:
Istina je da me privlače muškarci koji me razumeju, podržavaju i sa kojima mogu dobro da funkcionišem. Jednom prilikom u šali sam rekla da mi je važnije da partner sluša istu muziku kao ja nego da vozi skupa kola. Volim hip-hop, oduvek izlazim na mesta na kojima se pušta takva muzika i zbog toga sam uglavnom sretala crnopute momke.
Uprkos ozbiljnoj vezi i još ozbiljnijim planovima sa Adetokunbom, Nikolija u ovom trenutku ne razmišlja o preseljenju u Ameriku.
- Skoncentrisana sam na karijeru, koja je tek na početku. Naravno, to ne znači da jednog dana neću poželeti da okrenem novi list, da život nastavim u Atini ili Njujorku i posvetim se poslu za koji sam se predano školovala - završava ambiciozna Beograđanka, koja do kraja godine planira bar još jednu posetu dalekom kontinentu.

Piše: Nikola Golubović
Foto: Marko Sovilj

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin