Džulija Roberts: Zbog porodične tragedije propustila premijeru novog filma

Džulija Roberts: Zbog porodične tragedije propustila premijeru novog filma

Autor: | 14/02/2014

0

Džulija Roberts na neko vreme povukla se iz javnosti, nakon što je njena polusestra Nensi Mouts iznenada preminula u 37. godini. Glumica je zbog toga propustila premijeru svog novog filma "August: Osage County", koja je u četvrtak uveče održana u Parizu, a kojoj je prisustvovala njena koleginica iz filma, Meril Strip. Obe glumice nominovane su za Oskara za uloge u ovom ostvarenju, u kojem igraju majku i kćerku.
Džulija je ranije ove nedelje propustila i žurku pred dodelu Oskara zbog ove porodične tragedije, istog dana kada je njena porodica izdala saopštenje u kojem je potvrdila da je Nensi preminula. U saopštenju se navodi da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima, ali da još uvek nema zvaničnog izveštaja patologa.
Dve sestre imaju istu majku, Beti Lu. Njihov odnos bio je veoma turbulentan i Nensi je u više navrata javno vređala svoju stariju sestru i tvrdila da ju je ona tokom detinjstva omalovažavala i da joj nije dozvoljavala da ostvari glumačku karijeru.
Ipak, pojedini izvori tvrde da je Džulija bila zabrinuta za Nensino zdravlje i da je pokušavala da je nagovori da ode na rehabilitaciju, te da je očajna zbog ovog gubitka.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti