Aleksandra Sekulić: Finalistkinja "X Faktora" doživela udes

Aleksandra Sekulić: Finalistkinja "X Faktora" doživela udes

Autor: | 13/02/2014

0

Atraktivna finalistkinja "X Faktora" Aleksandra Sekulić je izgleda osvojila i žensku publiku ovog popularnog šou programa, u šta smo se nedavno uverili na ulicama srpske prestonice. Naime, Aleksandra je juče u centru Beograda svojom nepažnjom udarila drugi automobil, a iako je pričinila malu materijalnu štetu vlasnica automobila nije želela uviđaj policije, niti novac, već je lepu Aleksandru samo zamolila za autogram.
- Desilo mi se nešto neverovatno! Stariji bračni par je bio u automobilu koji sam svojom nepažnjom udarila i napravila minimalnu štetu, ali iako sam želela da platim odštetu, ispostavilo se da je gospođa iz automobila moj veliki fan, pa me je samo zamolila za fotografiju i autogram – rekla nam je u telefonskom razgovoru atraktivna brineta i dodala:
- Prija mi sve ovo lepo što mi se dešava zahvaljujući "X Faktoru". Doduše, malo sam rastrzana između fakulteta i obaveza prema produkciji, ali stižem sve. Nadam se da ću se i u budućnosti baviti medijskim poslom – zadovoljno ističe talentovana Aleksandra koja će u utorak uveče bodriti svoje drugare iz "X Faktora". Nova emisija ovog šou programa je na programu u utorak (21h) na TV Pink.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti