Robin Rajt: Razvod od Šona Pena me je uništio

Robin Rajt: Razvod od Šona Pena me je uništio

Autor: | 12/02/2014

0


Robin Rajt priznala je da je veoma teško podnela razvod od Šona Pena.
Zvezda "House of Cards", koja se nedavno verila za Bena Fostera, sa kojim je dve godine u vezi, otkrila je da su ona i zvezda "Milk" pokušali nekoliko puta da sačuvaju brak, zbog svoje dece, Dilan (22) i Hopera (20), pre nego što su se konačno razišli 2010. godine.
Ova 47-godišnja glumica rekla je za Sunday Telegraph:
- Sam razvod uvek je težak, posebno kada su i deca uključena u sve. A moj je mene uništio. I gore od toga. Mirili smo se i raskidali ponovo toliko puta, sve kako bismo održali porodicu na okupu. To smo baš mnogo puta radili.
Robin, koja je istetovirala inicijal svog novog verenika na zglobu i priznala da se podvrgla tretmanima botoksom, otkrila je i da ona i njen 53-godišnji bivši suprug, koji je odnedavno u vezi sa Šarliz Teron, ne komuniciraju.
- Šon viđa decu. Deca viđaju njega. Deca viđaju mene. Svi imamo svoje živote.
Šon je nedavno otkrio da se nikada nije osećao voljenim od strane svojih bivših žena, uključujući i Madonu, te naglasio da mu je konačan razvod od Robin, nakon brojnih pokušaja pomirenja, otvorio oči.
- Kada se razvedete, sve istine izađu na videlo. Nađete se sami sa sobom i zapitate se: "Šta je meni to trebalo?! Zašto sam i mislio da ta osoba ulaže deo sebe? I to je neverovatno jako, ali i veoma motivišuće poniženje, na najbolji mogući način."


Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još