Džejk Džilenhal: Nova romansa na pomolu

Džejk Džilenhal: Nova romansa na pomolu

Autor: | 11/02/2014

0

Džejk Džilenhal navodno je pronašao novu ljubav, pošto je u Njujorku viđen sa nepoznatom devojkom. Slavni glumac, koji je nedavno okončao šest meseci dugu vezu sa manekenkom Alisom Miler, podstakao je glasine o novoj romansi kada je viđen u šetnji sa lepom brinetom u subotu. Tridesettrogodišnja filmska zvezda prema rečima očevidaca izgledao je veoma raspoloženo u društvu misteriozne lepotice.
Džejk trenutno u Italiji, na Islandu i u Nepalu snima film "Everest" o nesreći na planinarenju koja se dogodila 1996. godine, kada je osam planinara poginulo, ali se vratio u Njujork kako bi u petak prisustvovao sahrani Filipa Simora Hofmana, sa svojom prijateljicom Mišel Vilijams. Njih dvoje su se sprijateljili na snimanju filma "Planina Broukbek" 2005. godine i Džejk je bio kum Mišelinoj osmogodišnjoj kćerki Matildi, koju je glumica dobila sa pokojnim Hitom Ledžerom.
Izvor blizak Džilenhalu nedavno je otkrio da je on raskinuo sa 24-godišnjom manekenkom Alisom u decembru pošto nisu mogli da izdrže udaljenost, dok je on snimao film "Nightcrawler" u Los Anđelesu.
- Sve je išlo dobro dok on nije morao da ode u Los Anđeles prošle jeseni kako bi snimao film. Udaljenost ih je uništila - rekao je izvor i dodao da je Alisa želela dugoročnu vezu, dok je Džejk nije priželjkivao ništa ozbiljno.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin