Bijonse: Glasine o aferi sa predsednikom Amerike Barakom Obamom

Bijonse: Glasine o aferi sa predsednikom Amerike Barakom Obamom

Autor: | 11/02/2014

0

Francuski Le Figaro objavio je u ponedeljak izveštaj fotografa Paskala Rostena koji senzacionalno tvrdi kako su Bijonse i Barak Obama održavali strasnu vezu, kao i da i on ima dokaze koje će uskoro podeliti sa svetom.
"Znate, u ovom trenutku nešto veliko se dešava u Sjedinjenim Državama. Osim toga, sutra ću izaći u Washington Postu, ne može se reći da samo žuta štampa piše o aferi između predsednika Baraka Obame i Bijonse. Uveravam vas da će svet pričati o tome", poručio je Rosten. Međutim, u Washington Postu sad tvrde kako oni neće objaviti ovu priču niti su to ikad nameravali da učine. U međuvremenu, magazini u Francuskoj nastavljaju sa optužbama, pa se tako već piše kako Obama i njegova supruga Mišel razmišljaju o razvodu. Rosten se takođe još jednom obratio javnosti, govoreći kako su mnogi sumnjali i u to da je francuski predsednik Fransoa Oland imao tajnu vezu sa glumicom a da je to kasnije ipak potvrđeno kad je on odlučio da se razvede.
"Postoje fotografije i slike sa televizije na kojima je jasno kako su Mišel i Barak na distanci. Legitimno je postavljati pitanja. Isto smo videli i na slikama predsednika Francuske i njegove supruge. Nakon toga, krenule su glasine. Isto važi i za Obamu i Bijonse. Samo zato što je u pitanju glasina ne znači da je ne bi trebalo proveriti", zaključio je on. Ni Bijonse ni američki predsednik za sad nisu se oglasili.

Autor: Life Content

FOTO: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti