Nemanja Stevanović: Brak neće promeniti Jelenin i moj odnos

Nemanja Stevanović: Brak neće promeniti Jelenin i moj odnos

Autor: | 07/02/2014

0

Poznati pevač Nemanja Stevanović i njegova verenica Jelena Filipović, koja je nedavno diplomirala odnose sa javnošću, pripremaju se za najvažnije dane u svom životu. Prvog dana marta zavetovaće se na večnu ljubav, a u avgustu će postati roditelji. Skladni par, koji je u vezi već dve i po godine, planirao je venčanje, a vest da će postati roditelji samo je uvećala njihovu sreću.
- Jelena i ja smo dve i po godine zajedno, ja sam u već ozbiljnim godinama, ona je završila fakultet i smatramo da je došlo vreme za brak. Vest da ćemo postati roditelji saznali smo kada smo započeli prve pripreme za svadbu, što nas je mnogo obradovalo jer smo svim srcem želeli dete. Istovremeno smo bili i srećni i zbunjeni, ali smatram da će sve doći na svoje kada se rodi beba - počinje priču Nemanja za magazin "Hello!", dok njegova partnerka otkriva kako se oseća u prvim nedeljama trudnoće.
- Sada imam manje energije nego ranije. Stalno mi se spava, nemam apetit i često mi je muka, naročito kada osetim miris hrane. Srećom, imam odličnog partnera koji je izuzeto pažljiv prema meni i umnogome mi olakšava ovaj period. Čak me i odmenjuje u nekim kućnim poslovima koje sam ranije sa lakoćom obavljala, ali obećala sam mu da ću sve nadoknaditi po rođenju našeg deteta.
Saznanje da će se ostvariti u ulozi roditelja mnogo je obradovalo i njihove roditelje kojima će to biti prvo unuče. Nikome od njih nije bitno kog pola će biti beba, ali buduća majka predoseća da će roditi dečaka.
- Volim devojčice i možda bih za nijansu više volela da dobijem kćerku, ali imam osećaj da ću roditi dečaka. Videćemo da li sam u pravu - kaže Jelena.
- Pol deteta mi je apsolutno nebitan, jedino mi je važno da sve prođe u najboljem redu. Naši roditelji su se takođe mnogo obradovali ovoj novosti jer će im to biti prvo unuče. Ipak mislim da će prava sreća nastupiti tek posle rođenja deteta - iskren je poznati pevač. Jelena dodaje:
- Porodiću se u Ginekološkoj klinici "Narodni front" jer moju trudnoću vodi doktor Aničić. Poznajem ga odranije jer me je operisao pre četiri godine kada sam imala izvestan zdravstveni problem.
Budući roditelji tvrde da im nije bilo teško da organizuju svoje venčanje i u kratkom roku obavili su sve pripreme za svadbu na kojoj će ugostiti nešto više od sto pedeset zvanica.
- Na internetu smo gledali mnogo restorana u kojima se organizuju venčanja, a izbor je pao na Vilu "Jelena" jer su nam se prostor i dekoracija koju oni osmisle najviše dopali. Na njihovu preporuku odlučili smo se za crkvu Sveti Arhangel Gavrilo, koja se nalazi u blizini, pošto je veoma lepa i ima grejanje, što je izuzetno bitno, naročito za buduću majku. Meni lično bilo je najteže da odaberem burme jer nikada do sada nisam nosio prstenje. Jelena se lako prilagodila mom ukusu - kaže Stevanović, čija verenica neće nositi venčanicu.
- Dugo sam razmišljala o tome šta da obučem tog dana i odlučila sam da umesto venčanice nosim elegantnu haljinu koju će za mene dizajnirati kreatorka Tijana Todorović. Volim svedeniji izgled, takav stajling više odgovara mom karakteru. Njoj ću prepustiti izbor frizure i šminke jer sam trenutno više skoncentrisana na svoju trudnoću nego na izbor detalja za venčanje.
Markantni pevač otkriva da veruje u brak kao instituciju i da mu je drago što će uskoro stati na "ludi kamen".
- Verujem u brak i ne mislim da je to prevaziđena institucija. Ipak smatram da čin venčanja neće promeniti moj i Jelenin odnos pošto mi već živimo zajedno i odlično funkcionišemo - ističe Nemanja, dok njegova buduća supruga otkriva svoje planove za budućnost.
- Sada mi je najvažnije da moja trudnoća dobro protekne i da budem uz svoju bebu prvih godinu dana. Posle nameravam da se zaposlim u svojoj struci i posvetim karijeri. Volela bih da mi se to desilo i pre trudnoće, ali sam presrećna što je život ovako poređao stvari - zaključuje Jelena, uskoro gospođa Stevanović.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin