Vladimir Stojković: Nove optužbe na račun bivše supruge Bojane Rajić

Vladimir Stojković: Nove optužbe na račun bivše supruge Bojane Rajić

Autor: | 05/02/2014

0


Bivši golman Partizana Vladimir Stojković tvrdi da njegova i dalje zakonita žena Bojana Rajić koči brakorazvodnu parnicu.

Iako su odavno krenuli svako svojim putem, Vladimir i Bojana Stojković su i dalje u braku. Bivši Partizanovac otkriva da je za sve kriva njegova, nada se uskoro bivša žena.

- Bojanu svaki dan molim da to što pre završimo. I danas ju je zvao moj advokat da se postupak ubrza i da se razvedemo, a ona je rekla da sačekamo koji dan, pa će nam se javiti posle konsultacija sa svojim advokatom - rekao je Stojković i dodao da Bojana "priča glupu priču i produžava agoniju koja samo njoj odgovara".

Priče o razvodu para krenule su krajem 2011. godine. Usledelo je pomirenje, a onda i definitivni razlaz para koji ima sina. Nakon rastanka Vladimir je bio u vezi sa manekenkom Dejanom Živković, dok se Bojana navodno pomirila sa Branislavom Đurđevićem, zbog kog se i rastala od golmana.

Razlog razvoda sa Vladimirom je upravo njena romansa sa Branislavom, koju je Stojković otkrio.

Direktor Elektromreža Srbije i prvi čovek Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda i zgodna manekenka navodno su bili u vezi oko godinu dana, ali kada je to dospelo u javnost prekinuli su kontakt.

Bojana Rajić ne želi da javnosti otkrije ko je njen dečko jer je on, kako saznajemo, oženjen i ima dvoje dece, ali zbog manekenke planira da se razvede! Izvor blizak Stojkovićevoj bivšoj ženi kaže da je Bojana nekoliko meseci sa biznismenom sa Dedinja i da uživaju u ljubavi, toliko da je on podneo zahtev za razvod braka od supruge, s kojom još uvek živi zajedno.

- Bojana ne sme mnogo da priča o svojoj vezi jer je njen dečko još uvek oženjen i živi sa ženom i dve ćerkice. Ona je donedavno pričala da je sama i da nema nikog, a kada joj je on saopštio da će se razvesti, ona je počela javno da priča da ima dečka, ali da detalje neće iznositi u javnost. Njih dvoje se mogu videti po restoranima, ali se trude da na javnim mestima ne razmenjuju nežnosti. Upoznala ga je sa prijateljima i oni podržavaju njenu vezu, a kako se priča, on je mnogo pažljiv prema njoj - otkrio je izvor blizak Rajićevoj.

izvor: Kurir, Blic, Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin