Ema Roberts: Moj verenik je mislio da sam čudna kada smo se prvi put upoznali

Ema Roberts: Moj verenik je mislio da sam čudna kada smo se prvi put upoznali

Autor: | 31/01/2014

0

Ema Roberts, koja se krajem prošle godine verila za Evana Petersa, ispričala je da je njen budući suprug stekao utisak da je ona čudna kada su se prvi put upoznali. Slavni par susreo se tokom snimanja filma "Adult World" 2012. godine, a glumica kaže da Evan nije pokazivao ni najmanje znake zainteresovanosti za nju, uprkos tome što se ona trudila da privuče njegovu pažnju.
- Upoznali smo se na snimanju filma. Svi su mislili da se zabavljamo, ali to nije bilo istina, to je počelo tek mnogo kasnije. Zapravo, ja sam na setu mislila da ćemo započeti vezu i flertovala sam sa njim, ali on uopšte nije razgovarao sa mnom do kraja snimanja. Mislio je da sam čudna - ispričala je ona tokom jednog televizijskog gostovanja.
Ema je objasnila da joj u prilog nije išao ni njen kostim iz filma.
- Nisam imala nikakvu šminku, izgledala sam kao da sam se sama šišala, tako da nisam ni izgledala privlačno - našalila se ona.
Ema i Evan prošli su kroz burne trenutke u vezi, pošto je nećaka Džulije Roberts prošlog jula uhapšena nakon njihove svađe u Montrealu, kada je njen dečko završio sa krvavim nosom i tragovima ugriza, a ona sa modricama po nogama. Policija je pozvana u njihov hotel nakon što se neko od gostiju požalio na buku, ali je Ema puštena iz pritvora bez podizanja optužnice. Slavni par nije raskinuo nakon ovog incidenta, a njihovi prijatelji kasnije su za medije izjavili da je njihova veza ekstremna jer su "ludi jedno za drugim".

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: ema roberts