Merjem Uzerli: Bivši verenik je moli za oproštaj

Merjem Uzerli: Bivši verenik je moli za oproštaj

Autor: | 30/01/2014

0

Merjem Uzerli, turska glumica koja je postala popularna igrajući sultaniju Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, posle burnog prekida sa dečkom Čanom Atešom (46), odlučila je da bude samohrana majka. S Atešom se nije ni videla ni čula otkad se prošlo leto preselila kod roditelja. Međutim, turski bizmismen se izgleda predomislio i sad želi da bude uz glumicu tokom porođaja.

- Postao sam svestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti da budem uz tebe kad naše dete bude dolazilo na svet - napisao je Čan Ateš. Prijatelji kažu da Ateš što pre želi da otputuje u Nemačku.

Glumica, koja se proslavila kao sultanija Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom", trebalo bi da se porodi za dve nedelje i Čan želi da bude s njom tokom porođaja.

Podsetimo, Ateš je glumicu ostavio čim je saznao da je trudna jer nije hteo decu.

- Ostvario sam se kao otac. Već imam dvoje dece, a treće nikad nisam planirao - rekao je tada. Merjem je posle burnog prekida odlučila da bude samohrana majka, a pokušala je i samoubistvo.

Merjem se sa Atešom nije ni videla ni čula otkad se prošlo leto preselila u Berlin kod roditelja.

- Isplanirala je porođaj u vodi, a prijateljice su joj pripremile zabavu dobrodošlice za ćerku. Odlično se snalazi sama -  rekao je izvor blizak Hurem.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Merjem Uzerli

Pročitajte još