Suzan Bojl: I pored muzičke karijere želi posao u prodavnici

Suzan Bojl: I pored muzičke karijere želi posao u prodavnici

Autor: | 28/01/2014

0

Milioni na računu u banci nisu sprečili pevačicu Suzan Bojl da pokuša da zaradi dodatni novac. Pedesetdvogodišnja finalistkinja šoua "Britanija ima talenat" prijavila se za posao kasirke u lokalnoj prodavnici u Blekburnu, koji se plaća šest funti na sat. Izvori su otkrili da je Suzan videla oglas u izlogu i da je porom ušla u radnju i raspitivala se o poslu.
- Suzan Bojl je ušetala u prodavnicu i raspitivala se o poslu. Svi smo u šoku - rekao je menadžer prodavnice Dejvid Kor.
S obzirom da se njeno bogatstvo procenjuje na preko 33 miliona dolara, mnogi su se zapitali zašto bi ona radila za minimalac, ali izvori otkrivaju da je Suzan to uradila iz dosade.
- Objasnila je da želi da radi tu i da živi u blizini. Očigledno je da joj nije potreban novac, pa mislim da je to samo način da izađe iz kuće i da nađe neku zanimaciju - otkrio je jedan njen komšija.
Inače, Suzan se proslavila nastupom u talent šouu 2009. godine kada je na audicijama oduševila žiri i javnost svojim izvođenjem pesme "I Dreamed a Dream".

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: suzan bojl

Pročitajte još