Milena Ćeranić: Jedan muškarac uspeo je da me zadrži uz sebe

Milena Ćeranić: Jedan muškarac uspeo je da me zadrži uz sebe

Autor: | 27/01/2014

0


Od početka karijere pevačica Milena Ćeranić intrigira javnost svojim samouverenim stavom i britkim jezikom. Atraktivna Kragujevčanka već dve godine navodno je u vezi sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem, ali o tome nikada nije želela javno da govori. Dvadesetsedmogodišnja lepotica je zbog pređašnjih loših iskustava donela odluku da bude tajnovita kada je reč o njenom ljubavnom životu. Iako ne želi da priča o detaljima iz svoje intime, ne krije da je u stabilnoj vezi i da u njenom životu postoji muškarac koji je u potpunosti osvojio njeno srce, ali uprkos tome ne razmišlja o braku, jer tu instituciju smatra prevaziđenom.
Poslednjih meseci Ćeranićeva se potpuno posvetila sebi i zdravom načinu života, a publiku uskoro planira da obraduje novim singlom, a potom i prvim kompakt-diskom u karijeri.

Publiku ste obradovali novom pesmom.
- Objavila sam numeru "Pesma s posvetom", koju sam uradila u saradnji sa didžejom Mlađom iz Ciriha. Reč je o baladi koja će se verovarno dopasti ženskom delu moje publike. I za pesmu "Zbog tebe mi prete", koja je meni do sada najdraža i ima posebno značenje, takođe sam mislila da će se uglavnom dopasti pripadnicama nežnijeg pola, međutim, mnogim muškarcima je takođe veoma draga.

Hoćete li snimiti spot za tu pesmu?

- Hoću, spot je već osmišljen, ali planiram da prvo objavim pesmu, a onda i njenu ekranizaciju. Na taj način ću duže imati povoda da se pojavljujem u medijima jer smatram da bi trebalo da dajem intervjue samo kada promovišem svoj rad.

Uskoro ćete objaviti i prvi album.
- U dogovoru sa mojim timom saradnika uskoro ću odrediti kada će se to dogoditi, ali kako sada stvari stoje, biće to u martu. Na albumu će se naći sve moje dosadašnje pesme uz dve nove. Mislim da sam zaslužila to kao i ljudi koji prate moj rad. Čak me je malo sramota što to već nisam uradila.

Da li ste uzbuđeni zbog toga?

- Uzbuđena sam, ali koliko god da sam emotivna osoba ne prepuštam se potpuno osećanjima već umem da ih kontrolišem. Ne dam da se moje emocije vide, zna ih samo jedna osoba. Tako mi je mnogo lakše.

Planirate li da za tu priliku promenite imidž?
- Kod mene je to neizvesno jer sam osoba trenutka, ne samo po pitanju imidža. Odlučila sam da u ovoj godini manje pričam, a više radim jer mi se već nekoliko puta desilo da nešto najavim, a onda mi se planovi izjalove ili me život odvede na drugu stranu. Po prirodi sam spontana osoba i oni koji me poznaju to odlično znaju.

Da li ste na početku karijere prve honorare trošili na garderobu?
- Ne, nisam rob mode i kupovanje preskupih brendiranih stvari za mene je bacanje novca. Naravno, kao i svaka žena imam mnogo stvari u ormaru i često mi se dešava da nemam šta da obučem, ali nikada nisam trošila velike svote na jednu stvar. Smatram da bi žena trebalo prvo da se obezbedi stambeno i uloži zarađeni novac na pametan način, krpice su sekundarna stvar.

Za potrebe fotografisanja za naš magazin nosili ste venčanice, možete li sebe da zamislite u takvim haljinama na vašoj svadbi?

- Zašto da ne. Sve haljine koje sam nosila u ovom editorijalu mogla bih i privatno da ponesem. Ali, što vreme više protiče od bračne institucije ostalo je samo ono „in“. Sve mi manje znači taj papir i mislim da će mi ubuduće još manje značiti, tako da se možda neću ni udati. Kada govorim o udaji, mislim na potpisivanje papira, dok je za mene život udvoje više od toga.

Šta najviše cenite kod suprotnog pola i čime muškarac može da vas zadrži uz sebe?
- Nema potrebe da o tome pričam zato što se to već desilo. Možda ćete nekada imati prilke da pitate njega.

Poznato je da ste u dugoj vezi, ali nerado govorite o tome. Zbog čega?
- Što se mene tiče ništa nije poznato jer ja ne pričam o tome, a mogu da primetim da su u poslednje vreme i mnoge moje koleginice prestale da govore o svom emotivnom životu.

Da li vas je na takvu odluku navelo loše iskustvo?

- Naravno, nisam se preko noći odlučila na takav korak već sam se nekoliko puta „opekla“. S druge strane, shvatila sam da će ljudi, šta god da ima kažeš, kreirati svoju priču o vašem životu. Tako je intrigantnije ostati misteriozan.

Postoje li ljude u vašem okruženju u koje imate potpuno poverenje i pričate im o svojoj intimi?
- Imam mnogo prijatelja u koje imam povenje, po tom pitanju sam jako bogat čovek.

Nedavno ste počeli da trenirate, kako ste se odlučili na takav korak?

- Odlično se osećam od kada sam počela redovno da vežbam, a sada planiram da počem još intenzivnije da se bavim sportom. Jednostavno, jedna stvar vuče drugu, tako je uvek u mom životu. Za sadam vežbam samo na spravi „Power Plate“, što nimalo nije jednostavno, a u teretani sam čula da su žene izdržljivije od muškaraca. Planiram da počnem da idem i na ples i na plivanje. Želim da se okrenem zdravom načinu života, jer smo svakodnevno okruženi negativnom atmosferom koja vlada među ljudima. Hoću da se odbranim od toga tako što ću se posvetiti sebi.

Šta vi podrazumevate pod zdravim životom?
- Bavljenje sportom i zdravu ishranu. Gurman sam i volim srpsku kuhinju, ali planiram to da korigujem. Doskoro nisam vodila računa šta jedem, ali valjda što ste stariji počinje da vas hvata panika od toga kako ćete izgledati u tridesetim ili četrdesetim godinama i hoće li vam se mišići opustiti. Da na meni ništa ne bi „visilo“ želim da se odmah pozabavim svojim izgledom. Poštujem i cenim svaku ženu koja osim brige o porodici i kući uspeva da vodi računa i o sebi. Nijedna žena sebe ne sme da zapostavi jer jedino tako u njenom domu može da vlada harmonija.

Koliko ste vezani za svoju porodicu?
- Vrlo smo bliski, meni je porodica glavna podrška i stub u životu. Iz poštovanja prema njima nikada nisam srljala, samo sam možda pravila sitne greške koje nisu strašne. Oni su mi pomogli da uvek izaberem pravi put.

Primećujete li da sa godinama postajete mudriji?
- Uvek sam bila mudra i znala sam šta je najbolje za mene, ali sam se nekako odupirala tome. Nisam mnogo slušala svoju mudrost, ali što sam starija, sve je više puštam da me vodi. Mada, nikako da u mom karakteru prevlada ta mudra strana, još radim na tome.

Donosite li češće odlike srcem ili razumom?
- Srcem, čak i kada je reč o poslu. Veoma sam emotivna iako retko ko u to može da poveruje.

Delujete kao samouverena osoba, postoje li trenuci u kojima ste nesigurni?
- Ne znam koji čovek nema trenutke kada bi možda posustao, ali oni se vrlo kratko zadrže u mom životu. Kada doživim veliku nepravdu, dođe mi da pokupim svoje stvari i nestanem, ali to osećanje me nikada ne nadvlada. Sujetna sam, ali svoju sujetu pametno koristim, ne koristi ona mene, što smatram svojom velikom vrlinom.

Imate li velike planove za ovu godinu?
- Imam mnogo želja i planova, ali kada bih ih ispričala, ne bi se ostvarili.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin