Madona: Posle osam godina ponovo nastupa na dodeli Gremi nagrada

Madona: Posle osam godina ponovo nastupa na dodeli Gremi nagrada

Autor: | 26/01/2014

0

Kraljica popa Madona nastupiće večeras na svečanoj dodeli Gremi nagrada. Slavna pevačica pridružiće se na sceni hip-hop dvojcu Meklmoru i Rajanu Luisu na svečanosti povodom 56. dodele ovih prestižnih muzičkih nagrada u Stejples centru u Los Anđelesu, i sa njima će izvesti pesmu "Same Love".
Izvor je za "Us Magazine" otkrio da 55-godišnja zvezda već duže vreme priželjkuje saradnju sa 30-godišnjim Benom Hagertijem, poznatijem po scenskom imenu Meklmor, i njegovim producentom Rajanom, a posebno joj je zadovoljstvo što će otpevati ovu numeru koja promoviše prava homoseksualaca i zalaže se za legalizaciju gej brakova. Ovaj duo imao je veoma uspešnu godinu i nominovan je u čak sedam kategorija, uključujući i one za album godine i pesmu godine.
Madona je krila vesti o tome da će nastupiti na dodeli Gremija sve do petka, kada je putem Instagrama objavila fotografiju sa gitarom, uz potpis:
- Zvanično je potvrđeno. Nisam više na štakama i tražim savršen par štikli koje ću nositi na Gremijima.
Ona je nedavno povredila nogu tokom časova plesa, zbog čega je nedelju dana morala da hoda uz pomoć štaka.
Inače, Madona je do sada osvojila sedam Gremi nagrada, a poslednji put je nastupila na ovoj ceremoniji 2006. godine. Pored nje, na bini će se večeras naći i Bijonse i Džej Zi, Kejti Peri, Lord, Robin Tik, kao i legendarni "Bitlsi" Pol Makartni i Ringo Star.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još