Lepa Brena: Sinovi me ispunjavaju ponosom

Lepa Brena: Sinovi me ispunjavaju ponosom

Autor: | 26/01/2014

0

Posle spektakularnog nastupa u novogodišnjoj noći u hotelu "Crown Plaza" i odmora u krugu porodice za Božić, folk zvezda Lepa Brena je sa suprugom, bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem otišla na zasluženi odmor na egzotični Bali. Pre odlaska na putovanje atraktivna pedesetogodišnjakinja obradovala je publiku numerama "Ljubav čuvam za kraj" i "Zaljubljeni veruju u sve", kojima je najavila svoj novi album koji pažljivo priprema. Ova iskusna pevačica u iskrenom razgovoru za "Hello!" govori kako se provela za praznike, kao i da u njenom domu postoji još jedan povod za slavlje - njen sin Viktor nedavno se vratio iz Amerike i planira da ostane u roditeljskom domu do završetka srednje škole.
- Za Novu godinu Hari Varešanović i ja upriličili smo, bez lažne skromnosti, spektakularan doček. Hteli smo da povratimo šmek nekadašnjih dočeka, gde je sve deluks, gde žene imaju najlepše toalete, muškarci svečana odela, gde se te noći slavi dolazak neke lepše i bolje nove godine. Drago mi je što smo u tome uspeli, jer zaista među gostima je bilo ljudi koji su zbog nas došli čak iz Australjie, Amerike, Švajcarske, Nemačke, Bugarske, Rumunije, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bosne, čak je bilo gostiju i iz Libije. Mene je to obradovalo jer, ako želite da ljudima priuštite nešto kvalitetno, veoma je važno da za taj spektakl imate publiku. Dobra hrana, najfinije piće, sjajna atmosfera i dobro raspoloženje, u najkraćem se može opisati kako je bilo - počinje priču Brena.
- Volim da pevam u Beogradu jer je reč o specifičnim emocijama, a i uvek okupim publiku sa svih strana sveta. Ovoga puta Boba i ja proveli smo dva dana u ekskluzivnom ambijentu hotela "Crown Plaza", što je zaista, uz sve relaks tretmane koje smo isprobali, bio užitak više. Suprugova podrška mi oduvek mnogo znači, ne samo u životu nego i u poslu. Naši sinovi su te večeri prvo bili sa svojim društvom, a onda nam se Stefan pridružio. Interesantan je taj trenutak u odrastanju dece, kada pred sobom i dalje imate dete, ali dete koje je postalo čovek, i koje sa svojim roditeljima može ravnopravno da učestvuje u društvenim događajima. To vas preplavi ponosom.
Ponosna majka tvrdi da je tokom praznika vreme uglavnom provodila sa sinovima koje je videla posle nekoliko meseci, pa su se trudili da nadoknade propuštene zajedničke trenutke.
- Sada kada su njihova interesovanja drugačija, dovoljno su porasli da naše zajedničko vreme dobije sasvim drugu dimenziju. I poželeli smo se jedni drugih, pa je priče i druženja bilo napretek. Kada sam se ja otisnula u svet samostalnosti, sve je bilo mnogo skromnije i drugačije, dok je njihov put osamostaljivanja obojen stabilnošću i perspektivom. Najmlađi, Viktor, odlučio je da ipak ovde dovrši srednju školu do odlaska na koledž i mi smo ispoštovali njegovu želju. Tako Boba i ja nismo više sami. Viktor je vrlo energično i temperamentno dete koje je te najjače osobine nasledilo od mene i Bobe, i već vidim da će nam s njim biti veoma interesantno - šali se Brena i otkriva da je početkom januara sa porodicom bila na Zlatiboru, ali da je pravi odmor očekuje na Baliju, gde će uskoro otputovati.
Posle zasluženog odmora, s velikom ljubavlju će nastaviti da priprema svoj novi album.
- S novim materijalom zaista ne žurim. Tražim kvalitetne, pevljive, emotivne pesme. Ne mogu da pevam tekst koji negde u duši ne osetim, i ne otpatim, jer to onda nema svrhu. U tom smislu ne mogu da požurujem autore, jer pravljenje albuma nije tehnička stvar. Dok pevate vi na traci ostavljate parče svoje duše, kao što je autor melodije i teksta to učinio pre vas. Vrlo je bitno pogoditi tu emociju. Kad to osetim, znam da sam našla pravu pesmu. Biće zaista veoma lepih iznenađenja za moju publiku. Po povratku sa odmora održaću i veliki koncert u "Spensu" u Novom Sadu, posle osamnaest godina, kada ću izvesti sve one pesme koje smo nekada voleli, ali i ove nove, uz koje smo se ponovo zavoleli. Pripremam publici zaista jedno veliko iznenađenje. Imam čitave nove generacije publike koja nije bila rođena kada sam ja gradila karijeru, što me samo čini jačom i odvažnijom, da im sa svakom pesmom budem sve bliža - zaključuje Brena.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti