Boško Jakovljević: Odmor na jugu Italije

Boško Jakovljević: Odmor na jugu Italije

Autor: | 26/01/2014

0

Zaštitno lice televizije "Pink" Boško Jakovljević nedavno je bio na desetodnevnom odmoru u Italiji gde je obišao mnoga zanimljiva mesta. Markantni voditelj emisije "VIP Room" po tradiciji odlazi na novogodišnja putovanja. Ovog puta izbor je pao na Napulj i mesta koja se nalaze u okolini.
- Sa članovima porodice bio sam na odmoru u Napulju, gde smo ostali desetak dana, ali sam boravak na jugu Italije iskoristio i za obilazak tamošnje obale i mnogih mesta, među kojima su Amalfija, Salerno i ostrvo Kapri. Uživao sam u lepom vremenu idealnom za obilaske, a arhitektura tih mesta je na mene ostavila najjači utisak. Bio sam u mnogim odličnim restoranima, a kako nisam ljubitelj ribe i morskih plodova, najveći delikates za mene je bila mocarela bafalo tipična za taj deo zemlje - iskren je Boško koji je na putovanju našao dovoljno vremena i za šoping.
- U čitavoj Italiji ima mnogo autlet naselja, naročito na jugu zemlje gde se mnogi vrhunski svetski brendovi i proizvode, tako da sam osim u odličnoj hrani i provodu uživao i u dobrom šopingu - zaključuje Jakovljević.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti